Astrofun

22.02.2022: Marți 22 februarie 2022 – o zi palindrom specială în istoria omenirii

22.02.2022: Ziua de marți, 22 februarie 2022, este considerată de numerologi una cu semnificație aparte, fiind unică în istoria omenirii. Este un palindrom care apare o dată la 180 de ani.

22.02.2022 este dată palindrom, adică o dată care, citită și de la stânga la dreapta și de dreapta la stânga, este la fel. Dincolo de spectaculozitatea matematică a acestei date, numerologic vorbind această zi are o semnificație aparte.

22.22.22 – perioada de energii extreme

Combinația unică 22.22.22  (02/22/2022) deschide, potrivit numerologilor, un portal energetic de proporții enorme.

Anul 2022 ne oferă din start numărul angelic 222. Revoluționarul număr maestru 22 se repetă de câteva ori în această secvență. Pe lângă faptul că este dominată de cifra 2 – un simbol al echilibrului între bine şi rău, reprezintă și o zi în oglindă – 2202 este oglindirea lui 2022 – acest lucru fiind interpretat ca un punct de cotitură care va împarți lumea în două: înainte şi după.

Anul 2022 conține energiile numerelor 2, 4, 5, 20 și 22 și, desigur 222. Fiecare are propria însemnătate și semnificație, dar și conexiunea dintre ele te ajută să înțelegi ce urmează scrie sfatulparinților.ro

Numărul 2 reprezintă energia pur feminină, sensibilă. În față ei simțim că ne putem descurcă mai ușor cu intuiția, empatia, că acordăm mai multă atenție relației cu ceilalți. Numărul 2 este despre a înțelege dualitatea și despre cum să cooperezi cu diferențele dintre oameni.

Atenție deosebită pentru minutul 22:22 din 22.02.2022

O atenție deosebită trebuie să dăm și minutului 22:22 din 22.02.2022 când, potrivit acestora, este indicat să ne punem o dorinţă, relatează Antena 3.

Numărul 4 reprezintă baza, structura și chiar rigiditatea care îți conferă disciplină. Numărul 4 este despre pragmatism și muncă în scopul obținerii unor rezultate palpabile.

Numărul 6 reprezintă comunicarea, modul în care relaționezi cu prietenii, familia, cei dragi. Nu este vorba doar de comunicarea la nivel verbal, ci și cea nonverbal. Numărul 6 reprezintă responsabilitatea pe care o avem față de cei din jurul nostru.

Numărul 20 combină energia numărului 2 cu energia numărului 0. Împreună reprezintă sacrificiul pe care îl facem pentru ceilalți, astfel încât toată lumea să aibă de câștigat. Fiecare om are nevoie de acest sacrificiu.

Numărul 22, că și numărul 11, este considerat număr maestru. El reprezintă idealismul, spiritualitatea. În plus, el simbolizează acțiunea cu scopul împlinirii unui vis.

Numărul 222 are o putere aparte. El reprezintă materializarea visurilor. Ce dorești? Ce vrei să realizezi? E vremea să ieși din zona de confort și să faci ceea ce trebuie.

Iată ce ai de făcut:

setează-ți intențiile. Ce dorințe vrei să devină realitate?asumă-ți reponsabilitatea pentru energia pe care o degaji în lumefii conștient de adevărul că ceea ce face fiecare dintre noi influențează mediul înconjurătorechilibrează-ți mintea, sufletul și corpuleliberează-te de frici și nesiguranță care te ține pe loc și nu te lasă să creezigândește-te la ce anume ai putea face pentru mai multă profunzime în relațiile talesimte-te una cu naturăconștientizează faptul că ești interconectat cu restul lumiifii conștient de relația pe care o ai cu ghizii spirituali, cu îngerii păzitori, cu Universul divinconectează-te cu persoanele asemănătoare ție că mod de gândire pentru a simți că aparții unei comunități.

Mai multe pe sfatulpărinților.ro

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *