Astrofun

3-7 IULIE: SE DESCHIDE PORTALUL LUI SIRIUS. UNIVERSUL NE OFERA SANSA UNUI NOU INCEPUT

Acum este momentul sa ne eliberam de tot ce ne mai leaga de trecut si sa o luam de la capat – mai optimisti, mai increzatori, mai energici si mai dornici sa fim cu adevarat fericiti.

In perioada 3-7 iulie se activeaza o poarta sacra de energie incredibila intre Pamant si steaua Sirius, aducand vibratii puternice si mult progres spiritual. Universul ne ofera un nou inceput; avem ocazia sa ne conectam la taramurile superioare si sa intelegem lucruri care pana acum le priveam in ceata. Sirius transmite vibratii inalte si progrese spirituale, permitandu-ne sa ne deschidem catre dimensiuni mai inalte, sa invatam sa onoram ciclurile vietii si sa acceptam cresterea sufletului.

Perioada 3-7 iulie este una incredibila pentru toate zodiile. Divinitatea ne ofera sansa unui nou inceput. Acum este momentul sa ne eliberam de tot ce ne mai leaga de trecut si sa o luam de la capat – mai optimisti, mai increzatori, mai energici si mai dornici sa fim cu adevarat fericiti.

Iata care este mantra fiecarei zodii pentru urmatoarea perioada:

Horoscop Berbec
Nu ma dau batuta. Lupt pentru ceea ce imi doresc, lupt impotriva morilor de vant, lupt impotriva obstacolelor. Lupt pentru visurile mele.

Horoscop Taur
Am ajuns atât de departe și pot continua. Știu că mai este puțin. Merit să primesc iubire, compasiune și empatie.

Horoscop Gemeni
Ma conectez la puterea divina si aleg ce este mai bun pentru mine. Nu imi mai este teama de schimbari pentru ca ele vor aduce bucurie in viata mea.

Horoscop Rac
Merit tot ce este mai frumos in aceasta lume. Merit sa fiu iubita si sa traiesc mai bine ca niciodata. Abundenta si dragostea adevarata curg prin mine.

Horoscop Leu
Am incredere in divinitate. Stiu ca ceea ce trebuie sa mi se intampla se va intampla. Fericirea imi inunda viata si linistea imi atinge strafundul sufletului.

Horoscop Fecioara
Emotiile mele conteaza. Sentimentele mele conteaza. Sunt ceea ce sunt si ma bucur de ceea ce traiesc. Sunt pregatita pentru tot ce urmeaza sa se intample.

Citește mai mult pe KUDIKA.RO

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *