Smart

Adevărul despre Camilla, soția Regelui Charles. Cum este, în realitate, Regina Consoartă

Moartea Reginei Elisabeta a adus Familia Regală și mai mult în atenția publicului. Camilla, soția Regelui Charles, rămâne un personaj extrem de controversat și interesant, având în vedere povestea dintre ea și soțul ei. Dacă unii au o părere greșită despre ea, se pare că Regina Consoartă ar fi complet altfel în realitate.

Camilla, o regină modestă

După moartea Reginei Elisabeta, fiul său, Charles, a devenit rege. Automat, soția lui, Camilla, a devenit regină, ceea ce a atras o mulțime de controverse. Mulți au început să spună că acest rang a schimbat-o și i-a dat acesteia o importanță morală mare, dar lucrurile nu ar fi deloc așa și atitudinea Alteței ar fi cu totul alta.

Regina Consoartă Camilla, soția Regelui Charles al III-lea, ar fi o persoană foarte modestă, spre deosebire de felul în care o văd ceilalți. Potrivit unui apropiat al familiei regale, soția monarhului britanic este o persoană foarte calmă, dar și plină de umor, căreia îi place mereu să facă glume. Cel mai bine o descrie unul dintre motto-urile sale, pe care l-ar fi dezvăluit la un moment dat: “Dacă nu poți să râzi de tine însuși, mai bine renunți la tot.”

Regele Charles ar fi cel care apreciază foarte mult glumele soției sale. Acesta este și el cunoscut pentru simtul umorului foarte dezvoltat, pe care l-a moștenit chiar de la Regina-mamă Elisabeta, care ne-a părăsit în 2002. Apropiații familiei Regale spun că cei doi pur și simplu se adoră și au o relație uimitoare, iar Camilla ar fi o femeie de-a dreptul minunată, pe care toți cei care o cunosc o iubesc.

“Regele Charles o adora, pur și simplu, pe Regina Mamă, iar soția lui are același farmec ca răposata regină.

Simțul umorului pe care Camilla îl are este asemănător cu cel pe care-l avea mama Reginei Elisabeta a II-a. Camilla este caldă, calmă, naturală și are un anumit zvâc plăcut.”, a dezvăluit Gavin Barker, un apropiat al familiei regale.

Angajata Camillei de mai bine de 20 de ani, Amanda MacManus, spune că Regina este foarte modestă și nu a profitat niciodată de funcția ei. Angajații o iubesc și ea îi respectă enorm.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *