Astrofun

Adevăruri despre ZODIA Rac. Sunt singurii care văd cu ochii INIMII ceea ce alţii văd cu ochii MINȚII

Se spune că zodia Rac este una cu adevărat specială, iar cei care au un astfel de nativ în viețile lor ar trebui să se considere norocoși.

Trebuie să știi însă că firea lor este extrem de schimbătoare, de aceea calitățile lor pot aluneca rapid în defecte, fapt pentru care e bine să-i tratezi cu respect și să nu-i șicanezi din orice motiv.

Calități deosebite ale zodiei Rac:

Partenerul Rac este cel pe care poți conta oricând și cel care se străduiește să-ți asigure confortul de care ai nevoie. Reușește să vadă cu ochii inimii ceea ce alții văd cu ochii minții, un lucru foarte rar întâlnit. Doar Fecioarele mai au aceasta abilitate, să-i zicem extrasenzoriala, relatează stiriactuale.net.

Spontaneitatea lui este esențială în situații încurcate. Dacă nu ai idee cum să ieși dintr-un bucluc, apelează la ingeniozitatea acestei zodii de apă. Ființe extrem de protective, care caută să joace mereu rolul de mamă pentru cei din jur, Racii caută relațiile convenționale, lipsite de focuri de artificii, deci sigure.

Racul face conexiuni mentale impresionante și trage concluzii fără a trece faptele prin prisma unei rațiuni implacabile.

Ce NU trebuie să faci niciodată unui nativ în zodia Rac:

Siguranța este foarte importantă, așa că nu va suporta să fie înșelat și nici măcar să i se stârnească gelozia. Asta îl poate răni profund și îndepărta.

Racul îți spune exact cât vrea să auzi, așa că nu insista asupra lucrurilor sensibile care se petrec în viața lui.

Poate fi jignit ușor, cu o singură privire, cu un simplu gest. Pentru Rac, a-l respecta înseamnă ai accepta chichițele și a nu-l judeca.

Nu suportă întrebări insinuante și nu va ierta nicio persoană care intră cu bocancii în viața sa.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *