Connect with us

Alexandru, băiatul de 14 ani care a murit zdrobit de un copac, era sportiv de performanță. „Un tragic și nedrept accident”

Smart

Alexandru, băiatul de 14 ani care a murit zdrobit de un copac, era sportiv de performanță. „Un tragic și nedrept accident”

Alexandru, băiatul de 14 ani, care a murit zdrobit de copacul rupt de vijelie peste mașina în care se afla cu părinții, lasă multă durere în inimile celor care l-au cunoscut.

Adolescentul era sportiv de performanță. Juca handbal în echipa școlii, dar și la un club sportiv din Timiș. Iar colegii și antrenorii îi plâng soarta nedreaptă. Cu sufletul cernit, părinții se pregătesc să se despartă de singurul fiu, campionul lor.

Pe o ninsoare puternică, Alexandru se întorcea cu familia de la schi. La intrare în Reșița, o ramură uriașă dintr-un copac rupt de vânt a străpuns mașina, a intrat prin partea din față, aproape de volan și s-a oprit pe locul din dreapta. Acolo stătea adolescentul, în vârstă de 14 ani, iar în stânga era tătăl său.

Copacul se afla în pădure la cel puțin 10 metri distanță, față de șosea. Vântul extrem de puternic l-a smuls din pământ și l-a doborât peste mașina în care se aflau cele patru persoane.

Impactul a fost atât de puternic, încât o parte din plafonul mașinii s-a îndoit, geamul din dreapta s-a spart, iar parbrizul a fost acoperit de crengi și ramuri. La fața locului au ajuns imediat salvatorii. Adolescentul a fost preluat de medici inconștient, în stare extrem de gravă.

plt.adj.şef Vasile Martin comandant echipaj SMURD: „S-au început manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul medical de la SAJ. Un tânăr prezenta un traumatism cranio cerebral deschis și am făcut tot ce era posibil. Medicii au încercat aproape două ore să îl resusciteze, însă din nefericire la ora 18:10 au declarat decesul.”

Tatăl adolescentului a postat un mesaj dureros pe Facebook:„Cu infinită durere și lacrimi pe terminate vă anunțăm că unicul nostru fiu și campionul nostru, a încetat din viață ieri, într-un tragic și nedrept accident”.

Alexandru Meteșan sau Mete, cum îi spuneau prietenii, era sportiv de performanță, juca handbal în echipa școlii, dar și la un club din Timiș. Pe pagina clubului, antrenorii și colegii își exprimă regretul pentru pierderea suferită.

Neculiță Nicoleta, directoarea școlii: „Un elev cuminte din fire, iubit de profesori, de colegi, iubitor de viață, de sport, foarte respectuos, chiar săptămâna aceasta și-a vizitat fosta educatoare. Un eveniment foarte tragic, nu ne explicăm. Era iubitor de sporturi, a făcut pe rând karate, karting, dar acum făcea handbal de performanță și juca handbal în echipa școlii.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Continue Reading
You may also like...

More in Smart

To Top