Smart

Anamaria Prodan, acuzații grave: “A venit să-și amenințe copilul! Ne amenință cu moartea”

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre scandalul uriaș dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-au bătut crunt cu numai 48 de ore înainte de botezul fiului cel mic al lui Reghe. Oamenii legii au emis ordine de protecție provizorii și au deschis dosare penale pentru violențe în familie.

Ce spune Anamaria despre scandalul care a șocat România

Scandalul a început în jurul orei 19:00, la casa din Snagov unde, până nu demult, cei doi locuiau impreuna.

Anamaria Prodan: “Daca tu dai în mine, mă strângi de gât, îl înjuri pe om, îl bați pe prietenul meu, îi dai cu pumnul în față, sari în mașină peste el, ce am putea noi să facem, să-l lăsăm să ne bată, să ne târască? M-a târat, a vrut să dea în mine. Ajunge! Uită-te cum îmi sunt telefoanele, sparte, nu mai pot să intru în niciun telefon”.

Primul a ajuns la Politie Laurențiu Reghecampf, însoțit de șofer. Anamaria Prodan l-a urmat, după numai două minute, alături de finii săi și de una dintre fiicele din prima căsătorie. Înainte însa, impresara sunase și la 112, potrivit unui comunicat al poliției. Ambii au reclamat că au fost loviți de celălalt.

La plecare, Laurențiu Reghecampf nu a vrut să comenteze cele întâmplate.

Si șoferul impresarei a fost prins în scandal, așa că a venit la poliție pentru a da o declarație.

Anamaria Prodan: “I-a rupt tricoul, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat. M-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să-l calmez”.

Impresara si antrenorul s-au ales cu ordine temporare de restricție, pentru urmatoarele cinci zile, timp în care nu au voie să se apropie unul de altul. Și s-au ales cu dosare penale pentru violență în familie.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *