Smart

Anamaria Prodan, declarații uluitoare după bătaia cu Reghe. Ce au decis polițiștii (VIDEO)

Când toată lumea credea că nu mai poate apărea nimic nou în situația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iată că scandalul a escaladat mai tare ca niciodată. Cei doi încă soți s-au bătut și au ajuns la Poliție. În dimineața acestei zile, Reghe s-a prezentat și la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Ce a declarat Anamaria Prodan după scandalul cu Reghe

Fanatik.ro a publicat imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Altercația s-a desfășurat în plină stradă. Tehnicianul a tras-o de păr pe soția sa, iar aceasta l-a lovit cu pumnul în gură.

Sunt imagini greu de privit cu o bătaie parte în parte între un bărbat și o femeie. Fanatik notează că Laurențiu Reghecampf o lovește în față pe încă soția sa fără să țină cont nicio secundă că este mama copilul lui sau și mai grav, că se află în plină stradă, unde îi poate vedea și filma oricine.

Aflați în plin proces de divorț, cei doi soți au ajuns vineri seară la poliție, după ce s-au luat la bătaie în casa în care locuiesc Anamaria Prodan și copiii ei. Se pare că cei doi s-au încăierat și au susținut în fața oamenilor legii că au fost unul victima celuilalt, cerând fiecare ordin de protecție.

Când tot vrei să arăţi că tu eşti băiat, băiat şi eşti şi bătăuş. Nu mai eşti antrenor de fotbal, deja eşti bătăuş, interlop, ameninţi, e deja mult prea mult. Cineva trebuie să îţi pună capac. – Păi tu dacă încerci să dai în mine, tu ce crezi că păţeşti? Pe mine nu mă prea bate nimeni, aşa să ştii, ai văzut. Nu poate nimeni să mă bată, nici măcar Reghecampf, a spus Anamaria Prodan când a fost întrebată de ce Reghecampf are zgârieturi pe față.

Polițiștii au deschis trei dosare penale: unul pe numele Anamariei Prodan și două pe numele lui Laurențiu Reghecampf, care l-ar fi lovit și pe finul soției lui.

Mi-a înjurat finul, a dat în fin, că îl omoară, ne ameninţă cu moartea pe toţi. Eu nu l-am cunoscut aşa pe Reghecampf. Probabil anturajul din care face parte în momentul ăsta şi oamenii care sunt alături de el îl sfătuiesc să facă acest circ, a mai spus vedeta.

Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la spital, după altercația cu Anamaria

Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital după altercația cu soția sa în casa din Snagov. Antrenorul de fotbal s-a prezentat la camera de gardă pentru a scoate certificat medico-legal, din care să rezulte natura loviturilor primite în urma conflictului cu soția sa.

Potrivit Cancan, Reghecampf a efectuat niște probe suplimentare pentru a demonstra că nu se afla sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise în timpul altercației cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit anul trecut, după 15 ani de căsnicie. Cei doi își reînnoiseră jurămintele cu puțin timp înainte de separare.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *