Smart

Armin Nicoară și Claudia Puican, decizie radicală. Au vrut sa se afle de la ei

Armin Nicoară și Claudia Puican au luat o decizie radicală în ceea ce privește relația lor de dragoste. După ce s-au gândit și răzgândit de mai multe ori în privința nunții, iată că a venit timpul să ajungă în fața altarului. Ce au spus cei doi artiști despre marele eveniment din viața lor.

Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc în câteva zile

După ce au amânat de mai multe ori evenimentul pe motiv că nu au timp să se organizeze, din cauza muncii, Armin Nicoară și Claudia Puican au decis când se vor căsători. Ziua cea mare se apropie rapid, iar artiștii au vorbit despre cum stau cu pregătirile până la acest moment.

Nunta celor doi artiști va avea loc la Timișoara, unde se va desfășura atât cununia civilă, cât și cea religioasă. Potrivit mirilor, sunt așteptate să participe în jur de 100 de persoane.

O să fie oficial nunta, în cele din urmă. Facem și cununie religioasă și civilă. O să fie în jur de 100, 100 și ceva de persoane. O să fie ceva restrâns. Marți, pe la 12, mergem la biserică, unde va fi alături de noi nașa noastră, Roxana Vașniuc. La 13:30 avem programare la primărie. La catedrala ortodoxă vor fi 9 preoți, așa stabilisem, a declarat Armin Nicoară, în exclusivitate pentru Fanatik.

Artistul spune că deși nunta se apropie, el nu are costumul pregătit și nici iubita lui nu are rochie de mireasă, dar că se vor mobiliza în cele din urmă.

Armin Nicoară: Cumva mă încurcă nunta asta, dar o s-o fac în cele din urmă

Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut mare petrecere de logodnă în Turcia, la începutul verii, iar acum se pregătesc pentru cununia civilă, cununia religioasă și petrecerea de nuntă.

Artistul a declarat că într-un fel îl încurcă această nuntă, probabil din punct de vedere al timpului/organizării, însă o va face până la urmă.

Cumva mă încurcă nunta asta, dar o s-o fac în cele din urmă. Dacă mă credeți, eu nu am deocamdată nici costumul de mire. Nici Claudia Puican nu are rochia de mireasă. M-am gândit inclusiv să port unul din costumele cu care mai merg pe la spectacole, dar cred că voi opta pentru un costum simplu, a mai spus artistul.

Cei doi viitori miri sunt artiști și au avut toată vara plină cu evenimente la care au fost solicitați să cânte. Iată că în scurt timp ei vor fi în centrul atenției, în ceea ce se dorește a fi cea mai frumoasă zi din viața lor.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *