Astrofun

Astrologul Cristina Demetrescu: “Până de Paşte va fi una dintre cele mai grele cruci ale Europei”. Când ar putea fi învins Putin

Astrologul Cristina Demetrescu trage un semnal de alarmă în privința efectelor nefaste pe care le au mesaje și informații despre război, mai ales în condițiile în care oamenii au fost deja afectați într-o mare măsură de pandemie.

„Lilith în zodia comunicarii şi a scrisului îşi face resimţită influenţa asupra multor lucruri care se spun şi se scriu. Mesajele sunt atât de contradictorii, încât pot spune, câte capete atâtea scenarii de război. Toţi cei care scriu sunt sau par inteligenţi, doar că Lilith ne dă toane şi generează Subiectivitate, cu toată cartea şi intuiţia din arsenalul de skills-uri. O zi e bine, o zi e rău. Bipolară perioadă.

Toate astea după o pandemie, vor avea efecte pe termen lung în psihicul nostru. Ne culcăm cu adrenalină, ne trezim cu adrenalină. Până când? Nu e un subiect de la care să te poţi deconecta”, a scris astrologul pe pagina sa de Facebook.

Astrologul Cristina Demestrescu face o predicție legată de momentul în care Vladimir Putin ar putea să piardă conducerea țării sale.

„Există în perioada urmatoare 3 puncte culminante ale acestui moment, care dacă sunteţi atenţi, ce dărâmă pe o parte, întăreşte pe altă parte. Deja se vorbeşte despre intrarea României in Schengen, aderarea Ucrainei si Moldovei la UE, dar şi intrarea Finlandei în NATO. De ceva vreme am pomenit despre faptul că noi, cel puţin vom trage foloase, căci Jupiter aflat pe casa relaţiilor cu străinătatea ne ajută la expansiune.

Primul moment culminant

Un moment culminant, înţelegând prin culminanţă un vârf, peste care nu mai poţi escalada, este cuprins între 2 martie ora 1 şi 4 martie ora 19, folosind marja de 1grd+/-, a conjuncţiei Marte/Pluton. În Capricorn, semn de pămant, momentul culminant se refera la luptele terestre.

Unii zic că războiul acum începe şi că Putin doar s-a jucat cu ucrainenii până acum. Păi Putin e din ce în ce mai sărac. Trimite trupelor ruseşti mâncare expirată din 2015. În curând toata armata rusă în frunte cu trupele Wagner si cecenii se vor c…. pe ei. Îmi cer scuze. Pentru puncte.

Această conjuncţie este pe casă joasă pentru Putin, pe casa Racului, casă emoţională şi reprezintă zilele acestea marele vulcan emoţional al unui om neputincios, care când nu mai are cu ce, ameninţă cu ce-i mai rău. Răbufnirea este astfel emoţională şi neputincioasă.

În 6 martie Marte intră în Vărsător, iar Vărsătorul este mai modern, are legătură cu arme moderne, cu flota aeriană, iar cuvântul „nuclear” nu va dispărea din discuţii. Nici pericolul degajării radiaţiilor radioactive datorită tâmpiţilor care bombardează atât de aproape de centralele nucleare nu a trecut.

Al doilea moment culminant

Al doilea moment culminant este 23-25 martie atunci când Marte, planeta războiului, căpătând o traiectorie mai imprevizibilă în Vărsător va face careu cu Uranus. Tot atunci Destinul trece peste steaua demon Algol.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *