Astrofun

Atenție, nativi! Se schimbă TOT! Urania a făcut anunțul… Află cum o să fie săptămâna pentru tine:

Marte aduce factori de surpriză și numeroase transformări în planul relațiilor de prietenie, în timp ce Venus creează premise interesante. Ambele intră în penultima zodie din horoscop pe 6 martie 2022.

Horoscop Urania pentru săptămâna 5 – 11 martie 2022, de la zodie la zodie

Berbec
Motivație interioară și perioadă solicitată în zilele de 5 și 6 martie. Următoarele două zile aduc abordări comune ale unor chestiuni financiare, dar și discuții neplăcute și dezinformări. Perioada ce vine aduce foarte multe situații delicate.

Planeta Mercur, care va intra în zodia Peștilor pe 10 martie, acționează asupra tendințelor delicate, elegante, cât și a preocupărilor domestice sau cauze legate de familie. Sta în această zodie până în data de 27 martie.

Taur
Nu stai tocmai bine la capitolul sănătate. În plan profesional primești provocări cărora le faci față și care te ajută să evoluezi. Se anunță un binevenit factor de noroc ori de succes în condiții speciale. Te bucuri de farmec și credibilitate în fața colegilor.

Rămâi vigilent. Luna vine cu spirit echilibrat, preocupări practice și rezistență psihică la stres. În intervalul 8 – 11 martie sunt schimbări care te fac să cheltui mult, nu te lăsa influențat de prieteni. E un timp bun pentru relații și pentru studiu.

Gemeni
Ostilitate, dispută verbală sau nemulțumire în zilele de 5 și 6 martie. Marte aduce stări de spirit dizarmonice, revoltă și mânie. Accesul la informații importante este înlesnit de Venus. Ulterior, intervin niște impulsuri mai puțin coerente.

Mercur stă în zodia Peștilor până pe 27 martie și va tranzita sectorul carierei, al succesului și al imaginii. E posibil un câștig de simpatie, poți face o impresie foarte bună și depășești secvențe delicate. Ai tendința de a economisi.

Rac
Nu îți asumi cu prea multă tragere de inimă anumite răspunderi. Înarmează-te cu răbdare, calm și argumente pentru a înfrunta situațiile neprevăzute ca să nu fii luat prin surprindere. Sunt posibile avantaje și oportunități.

Astrele spun că nu este o perioadă favorabilă pentru decizii radicale, ai grijă să nu fii împins să faci greșeli. Din 10 martie este străbătut sectorul conștiinței și al planurilor majore de viață. Jupiter, Neptun și Soare se unesc și pun în aplicare dorințe vechi. Sensibilitate și emotivitate.

Leu
Previziunile vin cu o stare de neliniște, enervare sau de revoltă față de o situație pe care nu o poți accepta sau rezolva. Relațiile parteneriale pot deveni instabile și evenimentele te pot face să îți schimbi obiectivele de viață sau interesele.

Venus poate creea situații imprevizibile, se pot aplana conflicte sau apar căderi la pace. Trebuie să depui un efort major pentru a face față sarcinilor de la locul de muncă. Între 8 și 11 martie sunt discuții fără rost cu un prieten.

Fecioară
Griji și enervări provocate de evoluția unei situații care nu te lasă să rezolvi interese materiale sau bănești. Starea de sănătate este pusă la încercare, în timp ce Marte patronează schimbări de statut profesional care vin nepregătite.

Ulterior, se anunță modificări pozitive în sectorul medical și al muncii. Poți traversa o stare de nesiguranță. Împăcări și restabiliri a unor relații parteneriale în jurul datei de 10 martie.

Previziunile complete ale astrologului Urania pentru săptămâna 5 – 11 martie 2022 pot fi citite integral pe libertatea.ro.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *