Connect with us

Când să comanzi penne și ce variante ai în funcție de preferințe?

Smart

Când să comanzi penne și ce variante ai în funcție de preferințe?

Penne reprezintă una dintre cele mai populare opțiuni pe care le oferă restaurantele cu specific italienesc în meniurile lor, însă astăzi pot fi comandate din restaurante cu specificuri diverse. Acestea vin într-o mare varietate de combinații, iar momentele în care poți avea în față o farfurie de penne pot varia, în funcție de preferințe sau de nevoile pe care le ai.

În ce situații poți comanda penne 

Dacă dorești o masă italiană autentică, ai poftă de paste sau dorești, pur și simplu, o masă de prânz rapidă și sățioasă, o porție generoasă de Penne Carbonara te poate salva. Penne reprezintă un clasic al bucătăriei italiene, astfel că reprezintă o alegere excelentă atunci când vrei să te bucuri de gustul autentic al unei mâncăruri de acest fel. 

Dacă pur și simplu ai poftă de paste, o porție de Penne Presto reprezintă alegerea perfectă. Acestea pot fi ideale pentru masa de prânz rapidă și sățioasă sau pot reprezenta varianta perfectă de masă pentru o cină în familie. Mai ales că sunt apreciate de la cei mai mici la cei mai mari, pennele reprezintă alegerea versatilă care poate satisface cerințele tuturor. 

Variante de penne în funcție de preferințe 

Există multe tipuri de penne, însă alegerea celui potrivit ar trebui să se facă ținând cont de preferințele personale. Penne all’Arrabbiata și penne cu pesto sunt unele dintre cele mai comune tipuri, în timp ce Penne pollo e gorgonzola sau penne cu fructe de mare sunt unele dintre variantele speciale, care vor satisface gusturile celor mai pretențioși. 

Alege o porție de penne cu sos bolognese dacă dorești o variantă sățioasă și plină de arome sau o porți de penne cu sos de ciuperci dacă îți plac aceste legume și dorești să te delectezi cu ele. În varianta cu carne, cu legume sau cu diverse sosuri și arome, aceste paste pot reprezenta masa ideală pentru orice pretențios. 

Alege varianta de penne care ți se potrivește cel mai bine din meniul restaurantului și bucură-te de o masă savuroasă și autentică. Este un fel de mâncare popular, apreciat de persoane de toate vârstele, care prinde și la copii, și la adulți și care satisface și gusturile vegetarienilor, și a celor care iubesc carnea. O porție de penne îți poate oferi mai mult decât un fel de mâncare pentru o masă de prânz – poate fi sursa deliciilor tale. 

Continue Reading
You may also like...

More in Smart

To Top