Smart

Carmen Harra a prezis moartea reginei și susține că viața așa cum o știm se va schimba

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra susține că a prezis moartea Reginei Elisabeta încă de la începutul anului 2022. Totodată ea trage un semnal de alarmă pentru lumea întreagă: viața așa cum o știm nu va mai fi. Vom avea parte de schimbări pe care nici măcar nu ni le imaginăm.

Ce a declarat Carmen Harra după moartea reginei Angliei

Carmen Harra a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru toți cei care o urmăesc. Ea și-a avertizat fanii că vor urma schimbări la care nici măcar nu ne gândim după moartea suveranei din Marea Britanie. Este un evneiment care va afecta lumea întreagă pe termen lung, după părerea clarvăzătoarei.

„La începutul anului am vorbit despre faptul că în 2022 Regina Marii Britanii va muri. Și asta s-a și întâmplat astăzi. Asta e o știre mare, prieteni. Acest eveniment va schimba viața pe care o știm. Probabil vă veți întreba de ce, că e doar o regină. Dar e mult mai mult de atât și veți vedea consecințele foarte curând. Stați aproape”, a mărturisit Carmen Harra.

Carmen Harra dezvăluit că decesul reginei a fost prezis de către ea chiar de la începutul anului, atașând și un video în care ar eun itnerviu cu Adriana Bahmuțeanu. În acest material ea mărturisește că Regina Angliei va capta atenția mondială în 2022 printr-un eveniment major. Iată că asta s-a și întâmplat în data de 8 septembrie 2022, când întreaga lume s-a oprit pentru o clipă în loc la anunțul decesului reginei.

Astăzi Charles, fiul suveranei, a fost proclamat rege al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Ceremonia de încoronare va avea loc peste câteva luni, când se va termina doliul național ținut după regină. Urmează 10 zile de ceremonii în cinstea celei care a fost monarh al MArii Britanii timp de 70 de ani.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *