Smart

Casa clarvăzătoarei Carmen Harra a fost incendiată! “Cineva mi-a dat foc”

Carmen Harra a trecut prin clipe de groază când vila ei din SUA a fost incendiată. Celebra clarvăzătoare a dezvăluit că se afla în casă când s-a întâmplat incidentul, după ce, în urmă cu doar câteva luni, persoane necunoscute i-au spart locuința și au furat tot ce au găsit de valoare.

A fost incendiată casa clarvăzătoarei Carmen Harra

Vila lui Carmen Harra din Statele Unite ale Americii a fost incendiată, în timp ce clarvăzătoarea se afla acasă. Aceasta a povestit că cineva i-a aruncat benzină în spatele casei și că a văzut deodată un foc mare în direcția holului.

Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei – a spus Carmen Harra, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar focul a fost stins rapid de către oamenii legii, înainte de a agrava situația. Acest eveniment nefericit s-a petrecut la câteva luni distanță după ce vila clarvăzătoarei a fost călcată de hoți. Indivizii i-au decupat geamurile și au intrat în locuință, luând tot ce le-a ieșit în cale și li s-a părut valoros.

Tot casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. A pornit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă, au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra și-a luat permis de port-armă și a blindat casa cu camere de luat vederi

În urma acestui incident, clarvăzătoarea a luat măsuri pentru siguranța ei și a locuinței. Carmen Harra și-a luat permis de port armă și a montat camere de luat vederi în toată casa.

Mi-am luat chiar și pistol ca să mă pot păzi. Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma. Am permis de Port Armă, a dezvăluit vedeta.

Carmen Harra trăiește de ani buni în America unde a făcut carieră și duce o viață așa cum își dorește. Clarvăzătoarea își amintește că a plecat în SUA cu doar 80 de dolari în buzunar, dar a fost ambițioasă și a știut că îi va înmulți și că va avea tot ce își dorește, ceea ce s-a și întâmplat.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *