Smart

Catinca Roman ar fi refuzat să o vadă pe mama ei, deși nu a mai vizitat-o de 6 luni! Oana Roman, confesiuni sfâșietoare

Oana Roman a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa, de care se ocupă singură, după ce sora, sa, Catinca ar fi refuzat să o viziteze pe Mioara Roman. Într-o postare distribuită pe Instagram, vedeta a mărturisit că așa stau lucrurile, de fapt, și că nu mai are de ce se ascundă faptul că sora sa nu s-a interesat de mama lor.

Oana Roman a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa, după ce aceasta nu ar mai fi fost vizitată de Catinca de mai bine de șase luni. Vedeta a lăsat să se înțeleagă faptul că sora sa nu și-a mai dorit să o viziteze deloc, decizie care a luat-o prin surprindere.

Vizibil afectată de acest lucru, Oana Roman le-a spus fanilor că, de acum încolo, se va ocupa doar de mama și de fiica sa, având în vedere că atât relația dintre ea și fostul partener, dar și legătura cu sora sa nu sunt cele mai bune.

Catinca Roman nu și-ar fi dorit să o mai vadă pe mama sa, deși nu a mai văzut-o de mai bine de șase luni

Ultima perioadă a fost mai complicată pentru Oana Roman, care a încercat să se împartă cu brio între proiectele sale și viața de familie. După ce a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei, vedeta a făcut alte dezvăluiri neașteptate despre atitudinea surorii sale.

„Azi, sora mea mi-a spus că nu se va duce să o vadă pe mama (pe care nu a mai văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma Jihadul după aceste spuse ale mele, dar nici nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a spus Oana Roman, într-o postare distribuită pe Instagram.

După ce sora sa i-a spus că nu mai vrea să o vadă pe Mioara Roman, Oana a mărturisit că, de acum încolo, se va concentra doar pe ea, mama și fiica sa.

„Nu mai protejez pe nimeni. Îmi protejez și îngrijesc copilul, mama și pe mine. Restul să își asume”, a spus vedeta, pe Instastory.

Ulterior, vedeta a mai distribuit un alt mesaj în mediul online, unde mărturisea că nu are niciun motiv să se plângă, deși ultima perioadă nu a fost deloc ușoară.

„Sunt recunoscătoare pentru tot, pentru că fiecare lucru are un scop și greul are însemnătatea lui. Dacă vă e greu, simțiți recunoștința, pentru că greul vă întărește”, a mai spus Oana Roman.

Comments are closed.