Smart

Ce gest neplăcut a făcut Tavi Clonda față de Gabriela: “Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut demult testul timpului și au demonstrat că fac o echipă grozavă, construind împreună o familie. Cei doi sunt onești și recunosc că au mai existat în relația lor și momente mai puțin frumoase, sau chiar tensionate.

Cum a greșit Tavi Clonda față de soția sa

Artistul a povestit ce gest urât a făcut față de Gabriela, fără să-și dea seama la acea vreme că îi greșește. Totul s-a întâmplat chiar de ziua lui de naștere. Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare, în urmă cu mulți ani. Când a venit ziua lui de naștere, Gabriela a vrut să-i facă o surpriză și l-a așteptat cu un tort, numai că Tavi avea alte planuri. El era în mașină cu iubita lui de atunci, se pregăteau să meargă la Brașov, când Gabriela le-a ieșit în întâmpinare.

Cântărețul își amintește că la acea vreme Gabriela s-a supărat, dar nu i-a spus asta decât după multă vreme. Se amuză la gândul că deși a trecut foarte mult timp de atunci, el plătește pentru acea greșeală și în prezent.

Tavi Clonda și-a sărbătorit ziua de naștere la spital

Din nefericire, anul acesta, Tavi Clonda și-a sărbătorit ziua de naștere la spital. Artistul este născut pe 15 septembrie și de obicei, în fiecare an, la această dată, petrece împreună cu familia și cei dragi. De data aceasta, din cauza unor probleme de sănătate la spate, care îi dau bătăi de cap, artistul a fost la o clinică privată pentru a beneficia de îngrijiri de specialitate.

Soția sa a avut grijă să-i facă o surpriză publică și i-a transmis un mesaj plin de iubire și recunoștință, spunându-i că le face fericite, pe ea și pe cele două fiice ale lor.

La mulți ani, iubitul meu! Viața să-ți fie generoasă, așa cum ești tu de generos cu noi, fetele tale. Sunt fericită că ne-am ales să fim parteneri în tumultul vieții și mândră că ești tatăl fetelor noastre. Te iubesc mai mult cu fiecare clipă petrecută împreună. Laaaaa muuuulți aaani!, a fost mesajul vedetei.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *