Smart

Ce i-a transmis soția lui Patrick Mouratoglou, Simonei Halep. Mesajul este cât se poate de clar

Soția lui Patrick Mourgatoglou a pus tunurile pe Simona Halep. În urma speculațiilor apărute în spațiul public cu privire la apropierea dintre sportiva româncă și tehnicianul ei, se pare că partenera de viață a bărbatului vrea să poarte o discuție serioasă cu Halep.

Ce i-a transmis soția lui Patrick Mourgatoglou, Simonei Halep

Potrivit Cancan, soția tehnicianului de 52 de ani, Ada Obilu, a avut o primă reacție prin care a arătat clar că Simona Halep nu este bine-venită. Se pare că aceasta așteaptă ocazia să poarte o discuție cu sportiva antrenată chiar de soțul ei și este dispusă să facă tot posibilul pentru a rupe colaborarea profesională dintre cei doi.

„D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi afirmat aceasta referindu-se la Simona Halep, potrivit Cancan.

Reacția acesteia a venit în contextul speculațiilor cu privire la relația prea apropiată dintre Halep și Patrick Mourgatoglou. Se zvonește că acesta ar fi fost motivul pentru care Halep a divorțat de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la cununia civilă.

Recent, Ada Obilu, soția lui Mourgatoglou a postat pe Instagram o poză în care apare împreună cu soțul ei și încă un cuplu. Aceasta face tot posibilul să-și păstreze căsnicia intactă.

Pe de altă parte, potrivit informațiilor apărute în presă, după divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep a început să-și caute o locuință în Franța, chiar în zona în care locuiește și tehnicianul ei.

Ada Obilu și Patrick Mouratoglou sunt căsătoriți din 2016 și au doi copii

Tehnicianul Simonei Halep este căsătorit din 2016 cu Ada Obilu cu care are doi copii. În trecut, Mourgatoglou a fost căsătorit cu Clarisse cu care are două fiice și de care a divorțat în 2013. Divorțul a survenit ca urmare a relației pe care el o începuse cu Serena Williams pe care o antrena. Legătura sentimentală dintre cei doi a durat fix trei ani, respectiv până în 2016 când Patrick s-a căsătorit cu Ada Obilu, actuala sa soție.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *