Smart

Ce le fac, de fapt, ruşii propriilor soldaţi, după ce sunt răniţi în luptă

Pe rețelele de socializare apar tot mai multe videoclipuri în care soldații ruși sunt capturați de civili. Aceștia sunt interogați și trași la răspundere despre motivul pentru care se află pe teritoriul Ucrainei. Nu puține sunt dovezile în care oamenii lui Vladimir Putin spun că nu știau unde au fost trimiși. Mărturiile unui prizonier rus au devenit virale, după ce acesta a vorbit despre ce le fac, de fapt, rușii propriilor soldați, răniți în luptă.

Dezvăluirile unui soldat rus capturat de civilii ucraineni. Ce le fac rușii propriilor soldați

Soldații ruși au fost trimiși în războiul din Ucraina fără ca acesția să știe unde merg și pentru ce se luptă. Mărturiile unui soldat rus capturat de civilii ucraineni au făcut înconjurul lumii.

Lăsat să-și sune mama, prizonierul a izbucnit în lacrimi și a povestit cum soldații ruși răniți nu mai prezintă interes pentru armată, motiv pentru care ofițerii îi ucid și le abandonează trupurile pe câmpul de luptă:

Imaginile cu soldatul în timp ce vorbește la telefon cu mama sa au fost publicate pe Facebook de centrul de presă al Serviciului de Securitate al Ucrainei, potivit Gândul.ro

„Am fost trimiși la moarte. Își omoară singuri răniții! A trecut o săptămână și nimeni nu a fost inmormântat”, a spus prizonierul, în timp ce o implora pe mama sa să apeleze la Uniunea Mamele Soldaților din Rusia.

„Soldatul plânge și se teme și de soarta rudelor sale, așa că cere să nu spună tot adevărul despre războiul din Ucraina, pentru a nu cădea sub represiunea serviciilor speciale ruse”, au transmis reprezentații Serviciului de Securitate al Ucrainei.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *