Smart

Ce reprezintă, de fapt, cutia roșie de pe biroul Regelui Charles al III-lea. Acum s-a aflat

S-a aflat ce însemnătate are cutia roșie care apărea mereu pe biroul regretatei Regina Elisabeta a II-a și acum pe biroul Regelui Charles al III-lea. Se pare că este un simbol legat de Casa Regală din Marea Britanie.

Ce reprezintă cutia roșie de pe biroul Regelui Charles al III-lea

Cutia roșie care stă mereu pe biroul monargului conţine documente transmise de Guvernul britanic şi de ţări din Commonwealth. Secretarul privat este cel care le primește și le înmânează apoi monarhului. Regina Elisabeta a II-a a fost deseori fotografiată lângă cutia roșie care a devenit celebră, iar acum Regele Charles al III-lea este cel care are în grijă această cutie.

Ce reprezintă, de fapt, cutia roșie de pe biroul Regelui Charles al III-lea. Acum s-a aflat

Noua fotografie a fost realizată în Salonul Secolului al XVIII-lea de la Palatul Buckingham, săptămâna trecută și arată cutia roșie plus o fotografie alb negru cu regina Elisabeta a II-a şi prinţul consort Philip, părinţii decedaţi ai regelui Charles al III-lea.

Când va fi încoronarea Regelui Charles al III-lea

Prințul Charles a urcat la tron imediat după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. La vârsta de 73 de ani el a devenit Regele Charles al III-lea și este rege al Regatului Unit și al mai multor alte țări începând cu 8 septembrie 2022, în urma decesului mamei sale, Elisabeta a II-a.

Charles este fiul reginei Elisabeta a II-a și al soțului ei, Prințul Philip, Duce de Edinburgh.

Cât a trăit mama sa, Regina, Charles a purtat titlul de Prinț de Wales, alături de cele de Duce de Cornwall și Duce de Rothesay, titluri purtate în mod tradițional de moștenitorul tronului Angliei, respectiv al Scoției.

Așa cum cere protocolul, în primele 24 de ore după moartea mamei sale, Charles este proclamat oficial rege. Ceremonia oficială de încoronare va avea loc peste câteva luni, adică în 2023, pentru a nu se suprapune cu perioada de doliu în onoarea Reginei Elisabeta a II-a.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *