Smart

Ce s-a aflat despre Simona Halep și antrenorul ei. Motivul pentru care soția lui vrea să discute cu sportiva

Divorțul Simonei Halep de omul de afaceri Toni Iuruc a venit ca un trăsnet pentru toți cei care îi cunosc, și nu numai. Toată lumea aștepta marele eveniment de la finalul acestei toamne, când sportiva și soțul ei urmau să-și jure iubire eternă în fața altarului și tot atunci avea să aibă loc petrecerea de nuntă.

Ce s-a aflat despre Simona Halep și antrenorul ei

Ca urmare a divorțului răsunător dintre Halep și Toni Iuruc, în spațiul public au apărut speculații cu privire la motivele care au dus la separarea celor doi îndrăgostiți.

Unii susțin că omul de afaceri își dorește o familie și era nemulțumit de faptul că Simona este mai mereu plecată în turneele de tenis, sau că ar fi pus-o pe aceasta să aleagă între el și sport. Pe de altă parte s-au făcut și speculații legate de o presupusă apropiere nefirească între Halep și antrenorul ei în vârstă de 52 de ani, Patrick Mouratoglou.

Potrivit unor informații apărute în spațiul public, soția tehnicianului ar fi anunțat că abia așteaptă să dea ochii cu Simona, ca să stea de vorbă cu ea.

Ce s-a aflat despre Simona Halep și antrenorul ei. Motivul pentru care soția lui vrea să discute cu sportiva

Mai mult decât atât, aceasta ar fi dispusă să facă tot posibilul ca sportiva româncă să nu mai lucreze cu soțul ei. Speculațiile cu privire la o apropiere nefirească dintre sportivă și tehnician au venit și în contextul în care Simona își caută o casă pentru a se muta în zona în care locuiește Patrick Mourgatoglou.

„D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu referindu-se la Simona Halep.

Ada Obilu și Patrick Mouratoglou sunt căsătoriți din 2016 și au doi copii.

Simona Halep supusă unei intervenții chirurgicale

Sportiva româncă a suferit o intervenție chirurgicală la nas și cu această ocazie a fost supusă și unei intervenții plastice de schimbare a formei nasului. Simona Halep și-a anunțat fanii cu privire la această situație și a spus că s-a lăsat cu toată încrederea pe mâinile medicului Daniel Popescu.

“După cum câțiva știu deja, am avut probleme de ceva timp cu nasul și situația s-a înrăutățit pe timpul verii, în special la Washington. Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca”, a povestit Halep pe Twitter.

Potrivit ProSport, intervenția chirurgicală suferită de către Simona Halep a costat 5.200 de euro.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *