Smart

Ce s-a aflat despre ultima fotografie cu Regina Angliei. Nimeni nu a știut până acum

Elisabeta a II-a a fost regina Marii Britanii și a Irlandei de Nord din 1952 până la decesul acesteia care s-a produs în data de 8 septembrie 2022. Ultima fotografie cu regretata Regină a fost realizată de către Jane Barlow. Iată care e a fost contextul și ce s-a aflat despre această ultimă fotografie.

Ce s-a aflat despre ultima fotografie cu Regina Angliei

Jane Barlow a realizat ultimele fotografii publice cu Regina Angliei. Fotografa a descris-o ca fiind fragilă, dar bine dispusă, aceasta fiind percepția ei despre cea care avea să moară în scurt timp.

„Cu siguranță că arăta mai fragilă decât atunci când am fotografiat-o în vară”, a spus Jane Barlow.

În spațiul public au apărut informații referitoare la contextul în care regina a fost fotografiată cu puțin timp înainte de a muri. Jane Barlow activează în cadrul Press Association și a fost trimisă la Balmoral pentru a surprinde momentul când Regina Angliei s-a întâlnit cu noul prim-ministru.

Regina a numit-o oficial pe Liz Truss în noua sa funcție, în locul lui Boris Johnson. Fotografa a realizat câteva portrete cu Elisabeta a II-a în timp ce aștepta ca liderul conservator să sosească la reședința din Highland.

Ce a vorbit fotografa Jane Barlow cu Regina Angliei

Jane Barlow a schimbat câteva cuvinte cu Regina legate de vreme, cerul întunecat și ploaia abundentă. Contrar aparențelor, se pare că Elisabeta a II-a era foarte slăbită, chiar dacă nu a arătat nicio secundă că nu se simte bine.

„Am primit o mulțime de zâmbete de la ea. M-a salutat cu un zâmbet larg. Am fost acolo să fotografiez întâlnirea cu noul prim-ministru, dar pentru mine cea mai bună poză a fost cea cu Regina singură. Și, evident, are o semnificație și mai mare acum”, a spus fotografa Jane Barlow.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, în momentul în care Regina și noul prim-ministru au început discuțiile, fotografa Barlow a fost condusă afară.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *