Smart

Ce s-a ales de Gabriela Spanic. Cum arată actrița de telenovele la 48 de ani, drama din viața ei

Gabriela Spanic a făcut furori în telenovele și a ajuns chiar și în România să fie cunoscută și îndrăgită grație apropierii pe care a avut-o cu Lucian Viziru. Între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste despre care Viziru a povestit la un moment dat. Gabriela Spania s-a făcut remarcată în țara noastră mai ales prin rolurile din telenovelele Stăpâna sau Uzurpatoarea.

Ce s-a ales de Gabriela Spanic, regina telenovelelor

Timpul a trecut de când Spanic venea în România, iar fanii o urmăreau cu sufletul la gură în celebrele telenovele în care a jucat. Acum actrița are 48 de ani și mulți spun că este schimbată față de acum câțiva ani, iar asta nu neapărat din cauza trecerii timpului, ci a opțiunii vedetei de a apela la intervenții chirurgicale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Dacă la față s-ar părea că a lăsat medicul estetician să intervină, corpul Gabrielei Spanic este neschimbat. Vedeta arată la fel de bine la atunci când participa la Miss Venezuela.

Gabriela Spanic are o soră geamănă care se numește Daniela Spanic și de 14 ani este mamă. Actrița are un băiat care a ajuns la vârsta adolescenței și pe care îl iubește nespus. Acesta se numește Gabriel de Jesus și este fiul Gabrielei Spanic cu actorul Miguel Angel de Leon.

Ce s-a întâmplat cu tatăl copilului ei Gabrielei Spanic

Din nefericire, povestea de dragoste dintre actriță și logodnicul ei s-a sfârșit urât, din cauza faptului că bărbatul nu avea încredere în ea. Între ei totul începuse ca în basme, dar continuarea nu a mai fost fericită. Gabriela își amintește că partenerul ei de viață de atunci a cerut-o de la părinții ei, i-a oferit un inel de logodnă și tot ce mai urma să se întâmple era nunta.

“A fost un copil care s-a născut din iubire, a fost rodul iubirii cu un venezuelean. El mi-a cerut mâna de la mama mea, de la tatăl meu, mi-a dăruit un inel, trebuia să ne căsătorim, dar după aceea au fost situații foarte triste pentru că erau multe bârfe”, a povestit actrița într-o emisiune tv.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

S-a ajuns la violență chiar când Gabriela era însărcinată și atunci ea a decis să pună punct relației pentru că își dorea să aducă pe lume un copil sănătos.

“I s-a spus că fiul meu nu este fiul lui, au fost multe bârfe, multe lucruri, am avut mai multe conflicte, apoi a încercat să mă lovească. Am fost pe punctul să pierd copilul, fiind însărcinată atunci, și i-am spus: ‘Pleacă dacă tu crezi mai multe în bârfe decât în mine! Pleacă! Eu nu voi pierde un copil’. Nici până în ziua de azi nu l-am mai văzut”, a mai spus Gabriela Spanic.

Ce s-a ales de Gabriela Spanic. Cum arată actrița de telenovele la 48 de ani

Între Gabriela Spanic și Lucian Viziru a fost o pasiune puternică și mulți au crezut că vor avea o relație și vor rămâne împreună, dar nu a fost așa. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Viziru a povestit că și-ar fi dorit mai mult și cu siguranță și ea simțea la fel, numai că actrița venise la București pentru doar câteva zile cu managerul ei care îi fusese iubit și de care despărțise de 3 zile.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *