Astrofun

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline. Sfatul astrelor pentru fiecare zodie

Luna plină de la data de 10 septembrie este unul dintre cele mai importante evenimente astrale ale anului. Ca la orice astfel de mișcare, este important să știm că trebuie să ținem cont de anumite reguli. Astrele ne spun, în funcție de zodie, ce nu ar trebui să facem pe data de 10.

Zodia Berbec

Nu te mai gândi atât de mult la trecut, pentru că nu mai poți schimba nimic din ce a fost. Axează-te pe viitor, pe lucrurile pe care trebuie să le faci de acum înainte și asigură-te că îți ies așa cum trebuie.

Vezi și: Cine va fi lovit de mercur retrograd. Cristina Demetrescu ne spune la ce să avem grijă

Zodia Taur

Nu te mai plânge din orice, pentru că cei din jur se pot îndepărta când văd că nu îți convine nimic. Dă tot ce ai mai bun din tine, fără să cauți nod în papură celorlalți.

Zodia Gemeni

Nu te mai stresa din orice, pentru că doar pierzi vremea. Nu te frământa prea tare pentru ce ți se pare că se întâmplă, pentru că ar putea să fie doar în imaginația ta și situația să fie alta.

Zodia Rac

Este momentul să arăți partenerului de viață de ce ești în stare. Se tot plânge că între voi nu mâine ete romantism, așa că ar trebui să îi dovediți de ce sunteți în stare și să îi câștigati încrederea.

Zodia Leu

Nu mai fi distant și dă tot ce ai mai bun pentru relația ta. Dedică-te în totalitate persoanei iubite, pentru că ai numai de câștigat dacă ai atitudinea potrivită.

Zodia Fecioară

Luna Plină îți dă foarte multă energie, însă trebuie să ai grijă cum o folosești. Nu mai pierde vremea cu lucrurile care nu contează și nu-ți aduc nimic bun.

Zodia Balanță

Încearcă să nu mai răspunzi provocărilor care nu și-au rostul. În această perioadă ai tendința să intri în conflicte care nici măcar nu te privesc. Încearcă să stai cat mai departe de ele.

Zodia Scorpion

Luna Plină îți dă foarte multă energie, însă trebuie să ai grijă cum o folosești. E timpul să recunoști ce simți pentru persoana de lângă tine să nu-ți mai ascunzi sentimentele .

Zodia Săgetător

Nu te mai gândi că totul va fi numai bine, ci fii pregătit și pentru situațiile mai puțin plăcute. Fii realist, pentru că vei rămâne mult prea dezamăgit.

Zodia Capricorn

Capricornii ar trebui să învețe să nu mai fi atât de negativiști, ci să vadă și lucruri bune în fiecare situație . Dacă pui mereu răul în față, s-ar putea să nu-ți meargă bine niciodată.

Zodia Vărsător

Nu mai întoarce situațiile pe toate părțile. Acceptă lucrurile așa cum sunt ele și nu mai încerca să îți faci rău singur. Este important să ai încredere în tine, mai mult decât ai în alții.

Zodia Pești

Nu da cu piciorul unei ocazii care poate aduce multe avantaje. Relația ta s-ar putea schimba de acum, dacă îți dai interesul.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *