Smart

Cea mai puternică rugăciune a mamei pentru copii. Face minuni!

Rugăciunea este cel mai bun mod de a comunica cu Dumnezeu. Orice părinte are nevoie, la un moment dat, de ajutor din partea Lui pentru copiii lui. Cuvântul unei mame este cel mai puternic, așa că acestea trebuie să se roage când copiii lor trec prin clipe grele. Iată cele mai puternice rugăciuni din partea unei mame pentru cei cărora le-a dat viață.

Rugăciunea mamelor

Un credincios adevărat știe ce putere are rugăciunea mamei pentru copiii ei. Dumnezeu ajută pe oricine știe să se apropie de el și se roagă sincer și curat. Putem să comunicăm cu El oricum simțim, dar o mare putere o au și rugăciunile vechi, gata scrise.

Vezi și: Rugăciunea către Maica Domnului se spune la 12 noaptea! Are puteri nebănuite

Orice părinte ajunge la un moment dat să realizeze că nu mai poate face față situației și are nevoie de ajutor de Sus. Rugăciunile rostite de părinți au o putere extraordinară, așa că ne-am gândit să lăsăm aici o scriere extrem de importantă. Dacă ești mamă, rostește-o ori de câte ori simți nevoia, când grijile și durerea te apasă și simți că numai Dumnezeu te poate ajuta pentru fiica sau fiul tău.

Rugăciune pentru fiică

„Te rog, Maica Domnului, cea mai sfântă, dă sănătate fiicei mele. Știi cum visează sufletul său – dă-i în viața ei zile mai clare! Mă rog pentru fericire, frumusețe, spor și multe minute pline de bucurie. Fă-o să plângă mai puțin de amar. Lasă fericirea să îi cuprindă orele. Dacă cineva o supără, mânia nu se topește, știu: va fi o lecție pentru sfânta ei tărie și iubirea ta și dacă ea este slabă în spirit, nu-și găsește imediat drumul în viață – ajut-o cu rugăciunea ta zilnică.”

Rugăciune pentru fiu

 „Te rog, Dumnezeule milostiv! Iartă-mi păcatele mele. Nu îmi este nimic mai apropiat și mai drag decât iubirea Ta atotcuprinzătoare. Nu cer nimic pentru mine – mă rog pentru fiul meu: trimite-I liniște și pace, Învață-l să devină un om adevărat, cu suflet bun. Ferește-l de ciudă și răutate, ajută-l să vadă rațiunea în lume, în păcat și să rămână drept, mereu în umbra milosteniei Tale.”

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *