Ai grija

Ceaiul care are beneficii multiple. Lidia Fecioru îți spune cât de simplu se prepară

Există un ceai care are beneficii multiple și despre care prea puțină lume știe. Celebrul bioenergoterapeut, Lidia Fecioru, a dezvăluit despre ce este vorba și cum se prepară acest ceai care ajută inclusiv la slăbit, pentru cei care își doresc să scape de kilogramele în plus.

Ceaiul de usturoi, un ajutor de nădejde

În cadrul rubricii Leacul Zilei de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre ceaiul de usturoi care ajută la slăbit, susține sănătatea rinichilor și are efect asupra paraziților din organism.

Pentru prepararea acestui tip de ceai ai nevoie de doar doi căței de usturoi și un pahar cu apă fierbinte. Se taie usturoiul și se pune în pahar, după care se acoperă. Se lasă până se răcește după care se amestecă bine. La final se dă totul prin strecurătoare și se bea pe stomacul gol, dimineața, la prima oră.

Rinichii vor funcţiona mai bine. Sângele se dilată, iar nivelul de zahăr din corp scade. Mai mult decât atât, ni se va îmbunăţi vederea şi circulaţia. Creierul va funcţiona ca un ceas. Este bun şi pentru paraziţi, a explicat Lidia Fecioru.

Bioenergoterapeutul spune că mai putem face un ceai de usturoi. Pentru acesta avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie şi miere. Se pun toate într-un castron şi se fierb. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai. Are aceleaşi efecte.

La ce ne ajută ceaiul de pelin

La capitolul ceaiuri bune pentru sănătate, Lidia Fecioru menționează ceaiul de pelin despre care spune că este foarte bun pentru persoanele care au probleme cu tensiunea arterială.

Ceaiul de ce de pin este foarte bun pentru tensiunea arterială. Ne putem face o perniţă de ace de pin pe care să o punem la cuptorul cu microunde pentru câteva secunde, să o încălzim pentru 20-30 de secunde, şi să ne punem comprese când suntem răciţi, la gât, la sinusuri, a spus specialistul.

Pentru prepararea ceaiului, Lidia Fecioru spune că acele de pin trebuie tăiate mai mărunt, se pun cinci linguri de ace de pin, se pun două linguri de măceşe, măcinate, şi o lingură de coajă de ceapă.

Se toarnă un litru de apă, se fierbe la foc mic zece minute, se trece totul prin sită sau printr-un tifon, iar peste cantitatea de ceai se toarnă apă clocotită până ajungem la un litru.

Această cantitate o împărţim în două, câte 500 de mililitri, şi apoi bem două zile. Bioenergoterapeutul spune că această cantitate ne ajunge pentru două zile. Cura de tratament este cam de patru luni, iar apoi se bea doar la nevoie.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *