Astrofun

Cei mai atrăgători bărbați în funcție de zodie. Topul Lidiei Fecioru

Lidia Fecioru a realizat topul celor mai atrăgători bărbați dn zodiac. Ei sunt cei care te cuceresc de la prima vedre, fără prea multe eforturi. Nativii bărbați ai acestor semne zodiacale sunt partenerii pe care multe femei îi doresc.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cei mai atrăgători bărbați în funcție de zodie. Se pare că zodiile de apă sunt cele care câștigă la acest capitol, dar mai lasă loc și pentru altele.

Topul Lidiei Fecioru cu cei mai atrăgători bărbați în funcție de zodie

Scorpionul este primul în topul Lidiei Fecioru. Potrivit celebrului bionergoterapeut, bărbații născuți în această zodie sunt foarte atrăgători. Ei sunt ambițioși, inteligenți și încrezători, iar atunci când își stabilesc un obiectiv, nu renunță niciodată la el. Ei sunt cei care fac eforturi pe toate planurile pentru a realiza ceea ce își propun. Sunt și unii dintre cei mai muncitori și harnici din zodiac.

Bărbații din zodia Scorpion sunt și foarte sinceri, fiind deranjanți uneori pentru cei din jur. Totuși, acest lucru îi ajută să fie parteneri buni în relație. Ei pot fi secretoși cu privire la trecutul amoros, dar nu își ascund sentimentele pe care le au față de tine și urăsc minciuna și trădarea.

Leii sunt, de asemenea, în top, ei fiind calzi, generoși și foarte iubitori. Sunt printrecei mai pasionali.

„Leul știe să dăruiască într-o relaţie, să iubească din toate punctele de vedere. El cucereşte şi pune totul la dispoziţie ca să îşi hrănească orgoliul. Apoi, zice „Eu am făcut şi am dres”. Da, este plin cu de toate, este darnic, face cadouri scumpe, dar este doar doar hrănirea orgoliului lor.

Simte ce îşi doreşte persoana de alături. Bărbaţii sunt mai fideli decât Leoaicele. Sunt la fel de plimbăreţi ca Scorpionii, dar sunt mai ponderaţi decât leoaicele. Flatează, fac complimente. Aşa sunt Leii. Relaţiile sunt de scurtă durată. Dacă l-ai cucerit pe viaţă, îl ai pe viaţă”, a explicat Lidia Fecioru, la Antena3.

Calitățile care îi fac să fie irezistibili

Nativii bărbați născuți în zodia Pești au și ei mare succes la reprezentantele sexului frumos. Calmi și liniștiți de obicei, ei pot ascunde frământări interioare pasionale și sensibile. Privirea lor este ca un magnet.

Bărbații Pești sunt blânzi, dar atrag atenția prin aspectul fizic. De obicei, au trăsături foarte frumoase, care sunt împletite cu calitățile morale ce fac orice bărbat un partener excelent pentru unele reprezentante ale sexului frumos.

Racii sunt bărbații intuitivi, grijulii și loiali ai zodiacului. Sunt foarte sentimentali și nu vor să-și rănească partenerele, iar empatia lor atinge cote ridicate. Ei își iubesc familia și petrec mult timp cu cei dragi. În general, mama e sfântă pentru ei, așa că ai face bine să o pui pe un piedestal.

Și bărbații Fecioară au ajuns în acest top. De obicei, aceștia sunt rafinați și pun mare preț pe cu se prezintă în fața lumii, iar în relație pot fi foarte dulci, dar și foarte geloși.

„Bărbaţii Fecioară că sunt posesivi, sunt geloşi. Vor să deţină controlul, au chestia asta cu organizarea, perfecţiunea. Sunt sensibili, dar foarte dulci, ademenitori, foarte eleganţi, cu simţul umorului, un umor rafinat, au inteligenţă debordantă. Ei caută perfecţiunea în femeia pe care vor să o aibă lângă ei, caută mult şi bine. Nu rămân singuri. Vor căuta relaţia perfectă cu un tipar în minte. Chiar şi la a doua sau a treia încercare, tot găseşte ce vrea”, a spus Lidia Fecioru.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *