Connect with us

Cine sunt Maria și Antonio, câștigătorii “Mireasa”, sezonul 7

Smart

Cine sunt Maria și Antonio, câștigătorii “Mireasa”, sezonul 7

Ziua de ieri a fost una cu emoții pentru concurenții sezonului cu numărul 7 ai emisiunii „Mireasa”, difuzată la Antena 1. Cele cinci cupluri finaliste s-au căsătorit, însă numai unul a câștigat marele premiu în valoare de 40.000 de euro. După ce finala a fost deschisă de momentul artistic al Claudiei Pătrășcan, cea care le-a cântat celor cinci cupluri, dar și familiilor prezente, aceștia și-au spus marele „DA!”.

Sezonul cu numărul 7 al emisiunii „Mireasa” tocmai s-a încheiat. Cele cinci cupluri care au ajuns până în acest punct al emisiunii și-au unit astăzi destinele într-un cadru de poveste, chiar în platoul emisiunii de la Antena 1.

Imediat după ce au depus actele care atestă căsătoria, cele cinci cupluri formate din Hatice și Mihai, Cătălina și Vlad, Daiana și Dani, Simona și Andrei, Maria și Antonio au trăit momente unice în finala sezonul 7 „Mireasa”.

Conform regulamentului, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Astfel, înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 6, de maxim 90 de zile de la data difuzării Finalei.

Înmânarea premiului se va face în bază și cu condiția prezentării în original a certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Continue Reading
You may also like...

More in Smart

To Top