Astrofun

Cine va fi lovit de mercur retrograd. Cristina Demetrescu ne spune la ce să avem grijă

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziuni privind efectele lui Mercur retrograd asupra zodiilor. Aflăm de la specialist care sunt zodiile ce vor simți din plin efectele acestui eveniment și în ce fel le va afecta.

Zodia Berbec

Berbecii vor reuși să restabilească anumite legături cu apropiații, mai ales cu copiii sau părinții. Nativii care nu au încă un partener de viață vor cunoaște acum o persoană ce le va atrage atenția în mod semnificativ.

Vezi și: Zodia care dă un mare tun financiar în luna octombrie. Acești nativi vor avea parte de noroc pe plan profesional

Zodia Taur

Taurii învață să socializeze mai mult și mai bine datorită lui Mercur retrograd. Cei care vor să se mute în casă nouă sau să ducă relația amoroasă la un alt nivel vor reuși asta abia acum.

Citește și: Mihai Voropchievici anunță care sunt cele 3 zodii norocoase până la finalul săptămânii

Zodia Gemeni

Gemenii au mare noroc pe plan profesional, unde caută continuu să se perfecționeze. Stau foarte bine la capitolul dragoste și prieteni, nu au de ce să se îngrijoreze.

Zodia Rac

Racul reușește să își pună la punct bugetul în perioada aceasta. Le intră bani în cont din diferite surse, de la locul de muncă sau chiar din partea unor rude, după o moștenire.

Zodia Leu

Leul se bucură de cele mai multe reușite de pe urma lui Venus. Este în centrul atenției, arată bine și se simte bine, exact ceea ce avea nevoie acum.

Zodia Fecioară

Mercur le aduce Fecioarelor o perioadă în care sănătatea merge ca pe roate. Acești nativi află ceva nou și eficient, ce le schimbă complet starea.

Zodia Balanță

Balanțele au suport, sunt protejate atât astral, cât și de prieteni. Au parte de multe reușite datorită faptului că sunt în centrul atenției și toată lumea le vrea binele.

Zodia Scorpion

Scorpionul are o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional. Va fi, in sfârșit, apreciat la adevarata lui valoare și se va simți mândru de fiecare reușită.

Zodia Săgetător

De la Cristina Demetrescu aflăm că săgetătorilor li se deschid drumuri importante. Ajung la concluzia că răbdarea este cea mai bună armă dacă vrei să Reușești.

Zodia Capricorn

Capricornii câștigă sume impresionante de bani în această perioadă. Dacă până acum au stat destul de prost la acest capitol, de acum nu vor mai avea nicio grijă în ceea ce privește veniturile.

Zodia Vărsător

Este o perioadă benefică pentru varsatori din punct de vedere al relațiilor. Cei singuri găsesc persoana potrivită, iar cei aflați într-o relație se gândesc s-o ducă la următorul nivel.

Zodia Pești

Peștii își pun la punct problemele de sănătate. Se simt bine, găsesc terapii care să-i ajute si reușesc să se mobilizeze.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *