Astrofun

Cristina Demetrescu, horoscop pana la 1 iulie 2022. Luna plina schimba destine si aduce abundenta pentru cateva zodii

Horoscop pana la 1 iulie 2022. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat la Protvplus, previziunile astrale pana la final de iunie 2022.

Berbec
Unii Berbeci s-ar putea sa vorbeasca prea mult, sa deranjeze prea mult. Apare nevoie de concentrare pe anumite scopuri foarte clare si atunci cand Berbecii vor sa initieze anumite proiecte este bine sa faca cercetare minutioasa, sa se documenteze, pentru ca nu cunosc foarte bine tot ce vor ei sa faca.

Taur
Inca nu a trecut pericolul unor interventii chirurgicale, dar in scop terapeutic. Mai prost stau cei care conduc cu viteza – acolo apare un risc de accidentare. Totusi, Taurii au protectie si, in acelasi timp, au o perioada profitabila, dar vor fi nevoiti sa si munceasca la acest aspect.

Gemeni
Sunt foarte activi, se simt foarte bine, sunt foarte sarmanti. Cei care au probleme cu silueta pot incerca sa arate mai bine, sa slabeasca, sa faca sport. Se simt cumva in mijlocul atentiei, sunt subiectul unor atractii si este foarte important ca aceasta perioada sa nu treaca superficial.

Rac
Vor avea mai multa energie dupa 22 iunie, cand intra Soare in Rac. Atentia si la apropierea Soarelui de Luna Neagra, pentru ca apar niste turnuri de situatie in viata Racilor, anumite lucruri se pot schimba. Au multe ganduri secrete si simt nevoia sa le impartaseasca cuiva, dar subiectele nu se preteaza pentru orice gen de discutie, motiv pentru care s-ar putea sa fie un prilej bun sa-si deschida un jurnal.

Leu
Leii sunt atat de expansivi, incat unele lucruri sunt putin nerealiste. Unii vor calatori si aceasta expansiune se manifesta prin stabilirea unei destinatii indepartate, au invitatii chiar si de la prieteni sa-i viziteze. Tot discutiile cu prietenii s-ar putea sa ii canalizeze si sa ii aduca cu picioarele pe pamant.

Fecioara
Are o perioada foarte buna administrativa, alearga, pune dosare, face documente. Este o perioada grea pentru a-si recupera niste bani. Pot vinde o proprietate care se vinde foarte greu, sa recupereze o mostenire de familie.

Balanta
Luna Plina se aseaza in cazul lor pe casa comunicarii. Fie ca Balanta este cea care rosteste un adevar care o elibereaza, fie afla un adevar care este foarte important pentru ea. Mare atentie la vestile care circula in aceasta perioada.

Scorpion
Pentru Scorpioni, o perioada foarte profitabila. Ce-i drept, se si agita foarte mult. Unii stau cu gandul la o vacanta care poate sa vina si asta ii relaxeaza. Sunt insa si un pic mai obositi – energia lor vine dupa 22 iunie. Scorpionul poate sa descopere o suma de bani care i s-a ascuns pana acum.

Sagetator
Luna Plina este o infuzie foarte foarte puternica pentru Sagetatori. Atentie, insa, si ce fac Sagetatorii cu aceasta energie, pentru ca data de 22 iunie nu trebuie sa ii prinda neaparat cu o epuizare. Ar fi bine sa aiba si un plan al distractiilor ca sa aiba parte si de impliniri, nu doar de un consum de energie.

Capricorn
Pentru Capricorni se intampla lucruri ciudate in plan sentimental, care schimba ordinea lucrurilor – aproape ca trecutul joaca pe scena prezentului. Este foarte important sa aiba grija de sanatatea lor. Unii isi fac planuri de concedii, dar s-ar putea sa plece cu laptopul in vacanta ca sa-si termine munca.

Varsator
Este o bariera foarte fina la Varsatori intre prietenie si iubire. Simt nevoia sa vorbeasca, sa se confeseze, sa asculte, sa dea sfaturi si atunci se poate trece foarte repede de la o prietenie la o aprofundare a sentimentelor

Pesti
In ceea ce ii priveste pe Pesti, Luna Plina se aseaza de-a curmezisul lui Neptun – vor fi ajutati sa vada mult mai clar adevarul, s-ar putea sa se lase cu o mutare pentru ei. Tensiuni in zona conjugala.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *