Smart

Cum a slăbit chef Scărlătescu peste 30 de kilograme. Metoda lui a funcționat spectaculos

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei trei bucătari celebri de la Chefi la cuțite. Multă vreme s-a luptat cu kilogramele în plus, dar a reușit să găsească cea mai bună metodă pentru a slăbi și a se menține în formă. Scărlătescu a slăbit peste 30 de kilograme și a împărtășit și altora cum a reușit.

Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu peste 30 de kilograme

Juratul de la Chefi la cuțite le recomandă tuturor celor care își doresc să slăbească să facă un prim lucru deosebit de important: să renunțe la pâine. Scărlătescu spune că în general oamenii au uitat să gătească și atunci când le este foame apelează la metode rapide și ușoare, însă total nesănătoase, cum ar fi un sendviș.

Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit Click.

În timpul în care a fost la dietă, juratul de la Chefi la cuțite a mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate.

Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu, gest de dragoste față de iubita sa mai tânără

Recent, Antena 3 a difuzat emisiunea Chefi la cuțite în care a fost invitată și Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Tânăra de profesie actriță, i-a făcut un roast de zile mari partenerului ei de viață, însă chef-ul nu s-a supărat, ba chiar a așteptat-o cu un buchet mare de trandafiri și la final a sărutat-o în văzul tuturor.

Cum a slăbit chef Scărlătescu peste 30 de kilograme. Metoda lui a funcționat spectaculos

Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos, a dezvăluit Doina Teodoru.

După nouă sezoane în care Scărlătescu a fost burlacul de la masa juriului, iată că a venit momentul să i se schimbe statutul. Scărlătescu și Doina au fost împreună și în emisiune Asia Express, produsă și difuzată de Antena 1.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *