Smart

Cum a slăbit Fuego 30 de kilograme. Artistul a dezvăluit secretul

Fuego a reușit să scape de un număr mare de kilograme și a dezvăluit rețeta succesului său. Artistul cântărea 115 kilograme când a decis că este timpul să facă o schimbare majoră. Acum are cu 30 de kilograme mai puțin și nu se oprește aici.

Cum a slăbit Fuego 30 de kilograme

Fuego ține cură de slăbire și a dat jos deja 30 de kilograme. Artistul era nemulțumit de aspectul său fizic și a decis să facă o schimbare majoră, în ciuda faptului că avea să renunțe la foarte multe lucruri pentru a-și atinge scopul.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Fuego a dezvăluit ce mănâncă în timpul în care ține dieta. În primul rând a renunțat la pâine și la făinoase, consumă foarte puțin dulce, și în rest cât mai multe produse bio.

“Eu am avut 115 kilograme pe care le-am avut acum un an jumate, doi ani. Am încercat să țin o cură de slăbire și să mănânc sănătos în primul rând. Cât mai puțin dulce, fără pâine, fără făinoase și cât mai mult produse bio. Eu am un program încărcat, dar încerc să fiu un om echilibrat”, a declarat Fuego, la Antena Stars.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FUEGO Paul Surugiu (@paulsurugiufuego)

Secretul lui Fuego: Mâncarea asta mă ține cinci ore

Artistul nu este deloc secretos, ba dimpotrivă, nu a avut nicio problemă în a vorbi despre trucul său când vine vorba despre slăbit. Fugo a descoperit ce trebuie să mănânce ca să îi țină de foame cât mai mult timp.

În primul rând, dimineața când se trezește, bea două căni pline cu apă plată, de preferat apă de izvor. Apoi consumă cereale cu fructe confiate, pentru că acestea conțin puțin zahăr.

“Îți spun un lucru care este secretul meu deja de aproape jumătate de an. Dimineața când mă trezesc beau două căni pline cu apă plată, apa să fie cât mai naturală, dacă se poate apă de izvor. După care mâncăm cereale, mănânc tot felul de cereale. (…) Mâncam cereale cu lapte de ovăz care are un gust fabulos. Mâncarea asta mă ține cinci ore”, a mai declarat Fuego.

Boala genetică de care suferă artistul Paul Surugiu

Paul Surugiu se îngrijește de sănătatea sa, mai ales de când a aflat că suferă de o boală moștenită de la tatăl său. Artistul a spus că a moștenit de la tatăl său problemele cardiace, iar acum își ține sănătatea sub control cu ajutorul unor medicamente pe care le în fiecare dimineață.

Din păcate, îl moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inimă(…)În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima… eu tratez lucrul acesta prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, ci unele pe care le ia orice român în fiecare dimineață, a mai spus artistul.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *