Smart

Cum își arată Thalia și Tommy Mottola că încă se iubesc, după 20 ani de casnicie

Acum mai bine de 20 de ani, telenovele precum Marimar sau Maria del Barrio cucereau inima publicului internațional și erau considerate ”cele mai bune telenovele ale tuturor timpurilor”. La acea vreme, celebra Thalia avea numai 25 de ani și era una dintre cele mai îndrăgite actrițe mexicane, dar și o cântăreață de excepție.

Supranumită ”Diva muzicii latino” sau ”Regina muzicii pop”, cu peste 25 de milioane de discuri vândute pe plan mondial, Thalia este binecunoscută pentru hituri precum No me ensenaste, Desde esa noche sau Amor a la mexicana.

Pentru publicul din România, îndrăgostit de telenovelele primilor ani de după Revoluție, Thalia a fost cu adevărat o prezență spectaculoasă, iar filmele ei au fost urmărire de milioane de telespectatori la acea vreme.

Încă din anul 2000, Thalia s-a căsătorit cu producătorul Tommy Mottola, care a fost și impresarul ei. Deși Mottola este cu peste 20 de ani mai în vârstă ca Thalia, dragostea dintre ei a fost puternică de la început și se păstrează la fel și astăzi, după 19 ani de la căsătoria lor.

În calitatea sa de CEO al uneia dintre cele mai cunoscute companii internaționale muzicale, Sony Music, Tommy Mottola este cel care a lansat nume celebre, precum Celine Dion sau Mariah Carey și a lucrat cu alți mari artiști, precum Jennifer Lopez, Shakira sau chiar Michael Jackson.

Înainte de relația cu Thalia, Tommy Mottola a mai fost căsătorit de trei ori, inclusiv cu Mariah Carey de care a divorțat după doar patru ani de căsnicie.

Mariajul cu Thalia pare însă sortit să dureze, cu toate că la începutul relației lor nici unul, nici celălalt nu se vedeau împreună.

La vremea aceea, Thalia considera că diferența de vârstă, de 22 de ani și cei doi copii ai mogulului sunt o piedică serioasă în calea unei relații, în vreme ce Mottola gândea că nici nu se pune problema ca tânăra și celebra actriță să fie cu el.

Cu toate acestea, un prieten comun, cunoscutul cântăreț Emilio Estefan le-a prezis din start că sunt o pereche perfectă, iar cuvintele lui s-au împlinit în anul 2000. În iarna acelui an, Thalia și Tommy Mottola și-au unit destinele, în cadrul unei nunți fastuoase.

Astăzi, cuplul are doi copii minunați, pe Sabrina Sakae și Matthew Alejandro, de 13 și respectiv 9 ani, iar frumoasa familie locuiește în New York.

După 19 ani de căsnicie, iubirea lor pare la fel de pasională ca în prima zi.

Cu ocazia celebrării iubirii lor, Tommy Mottola a postat pe Instagram un mesaj plin de dragoste, alături de imagini de la nunta sa cu Thalia.

Frumoasele sale cuvinte i-au emoționat pe urmăritori.

„Aniversare fericită, Thalia. În urmă cu 19 ani, Dumnezeu a adus un înger în viața mea și mi-a schimbat-o pentru totdeauna. În fiecare zi, ea este lumina mea, inspirația mea și cea mai potrivită pentru mine, singura iubire a vieții mele. Sunt atât de fericit și de norocos să am o persoană atât de specială și de frumoasă drept soție.”

La rândul său, artista i-a răspuns foarte frumos pe contul ei de Twitter:

”19 ani! Și parcă au fost foar câteva zile, nimic mai mult! Amândoi am intrat mână în mână în acest vis, cu atâtea speranțe și atâta iubire! Azi sărbătorim cu copiii noștri măreția iubirii!Aniversare fericită, dragul meu!”.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *