Smart

Cum l-a surprins prima zăpadă pe fiul lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu, imagini înduioșătoare cu bebelușul: „Uite, Luca!”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se bucură de momentele lor de familie. La prima ninsoare din București de iarna aceasta Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, a surprins imagini înduioșătoare.

Gabriela Oțil l-a filmat pe soțul său în timp ce se uita la prima ninsoare din decembrie 2021 alături de Luca Tiego. În imagini, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani apare ținându-l în brațe pe micuțul său, care se uita cu atenție la fulgii de nea.

„Uite, Luca! Prima ta zăpadă”, a excalamat Gabriela, în timp ce Dani îți ținea fiul în brațe.

Gabriela Prisăcariu este activă pe rețelele sociale și publică des imagini cu ea și familia ei.

Recent, Gabriela și Dani au decis să le arate și fanilor chipul micuțului Luca, iar cu toții au fost încântați să vadă cât de adorabil este micuțul Luca.

Gabriela îți ține la curent fanii în privința activităților din viața ei, iar postările cu Luca Tiego sunt foarte aprecite.

Deși a devenit mamă de puțin timp, Gabriela Oțil și-a recăpătat silueta și și-a reluat activitatea de model. În prezent, Gabriela și Dani Oțil se bucură de clipele minunate de familie, alături de fiul lor și nu uită să le arate și fanilor mici momente din viața lor, prin intermediul rețelelor sociale. Recent, Gabriela Oțil și-a filmat soțul în timp ce îi schimba scutecele celui mic, purtând un echipament de scufundare pe față.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul pe 24 octombrie. Luca Tiago a fost creștiant, iar la evenimentul unic au participat prietenii, familia și apropiații.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *