Ai grija

Cum scapi imediat de condensul de pe geamuri. Trucul simplu, ieftin și rapid care va ține ferestrele uscate

O femeie a dezvăluit ce trebuie să faci ca să nu mai apară condensul pe geamuri, iar trucul a fost apreciat de numeroase persoane din întreaga lume.

Mai ales în sezonul rece, atunci când există o diferență mare între temperatura din casă și cea din exterior, se formează în mod inevitabil fenomenul de condens pe geamuri.

Un influencer cunoscut din Marea Britanie a dezvăluit care este cel mai simplu, rapid și eficient truc pentru a scăpa de aburitul ferestrelor.

Un fan al celebrei doamne Hinchliffe, pe numele său real Sophie Hinchliffe, a întrebat pe pagina acesteia de Facebook ce ar trebui să facă pentru a scăpa de fenomenul de condens pe geamuri. Și se pare că întrebarea s-a bucurat de un real succes, căci oameni din întreaga lume au apreciat răspunsul dat de influencer.

Doamna Hinch a fost întrebată cum poți să scapi de aburitul geamurilor, iar răspunsul a constat în dezvăluirea unui truc cât se poate de simplu, rapid și eficient.

Un influencer a dezvăluit ce trebuie să faci ca să scapi de condensul de pe geamuri

Cu siguranță ai observat că, pe măsură ce temperaturile de afară scad, pe geamurile din casă începe să se formeze condensul. Uneori, totul se transformă în apă ce se prelinge pe rama ferestrelor sau pe pervazul interior. Din păcate, dincolo de aspectul inestetic, acest fenomen poate favoriza apariția mucegaiul pe pereții camerei respective. Medicii trag un semnal de alarmă și explică faptul că mucegaiul poate deveni extrem de periculos pentru sănătate, mai ales în cantități mari sau pe termen lung.

O femeie sătulă să se tot confrunte cu această problemă a decis să apeleze la sfatul Doamnei Hinch, cunoscută pentru trucurile sale în materie de curățenie.

„Tocmai ce m-am mutat într-o casă pe care am închiriat-o și, fără excepție, în fiecare zi am găsit condens pe geamuri. Am încercat să folosesc tot felul de metode, dar nimic nu a dat roade. Aș fi foarte recunoscătoare dacă mi s-ar spune ce apaerat să cumpăr ca să scap de această neplăcere. Uneori, condensul de pe geamuri se transformă în apă ce curge peste tot”, a dezvăluit femeia pe pagina de Facebook a celebrului influencer, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Acesta a fost momentul în care Doamna Hinch a „intrat în acțiune” și a dezvăluit care este cel mai simplu, rapid și eficient mod de-a scăpa de condensul de pe geamuri.

Dacă vrei să scapi de condens, tot ce ai de făcut este să așezi în preajma ferestrei un bol cu sare în el. Aceasta va absorbi imediat excesul de umezeală și va preveni aburirea.

imagine cu geam cu condens
condens pe geam termopan
Un alt truc util este să aerisești casa foarte bine, în fiecare zi. Deschide geamurile din locuință ca să faci un curent puternic, căci acest lucru va permite eliminarea umezelii. După câteva minute, poți să închizi ferestrele. Acest truc te va face să scapi de urmele de mucegai și de condens din casa ta.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *