Fii frumoasa

Da, puteți slăbi bând apă caldă. Iată cum

Menținerea hidratării este modalitatea ideală de a vă menține greutatea corporală sub control. Se pare că, încălzirea apei înainte de a o consuma poate îmbunătăți și metabolismul! Ați citit bine. Ești la câteva pahare de apă caldă distanță de a pierde în greutate.

Așadar, cum anume face apa caldă trucul magic și cât de multă ar trebui să consumi? Nutriționistul, Manisha Chopra este aici pentru a vărsa fasolea pentru tine.

Apa caldă stimulează metabolismul organismului tău. Prin urmare, consumul de apă caldă chiar dimineața este sfătuit de mulți… “Când bem apă caldă, corpul nostru își schimbă temperatura și activează metabolismul. Acest lucru ajută la pierderea în greutate. De asemenea, apa caldă descompune grăsimea corporală în molecule, ceea ce face ca sistemul digestiv să o poată arde mai ușor. Mai mult, consumul de apă caldă înainte de mese ajută la gestionarea aportului de calorii, deoarece ne umple stomacul”, a sugerat doamna Chopra.

Dna Chopra recomandă să beți zilnic cel puțin șase-opt pahare de apă caldă. Este cantitatea de care aveți nevoie pentru a menține corpul, părul și pielea hidratate.

“Dacă doriți să sporiți impactul apei calde, adăugați în ea puțină lămâie și miere. Acest lucru vă poate accelera rata metabolică, ceea ce duce la o pierdere rapidă în greutate”, sugerează ea.

Nu doar pierderea în greutate, apa caldă are alte 4 beneficii solide pentru sănătate:

1. Consumul de apă caldă poate ajuta la ameliorarea constipației

Apa caldă ajută la ameliorarea și prevenirea constipației. Apa caldă ajută la înmuierea scaunului și îl face mai ușor de eliminat. Acum, știm cu toții că un intestin sănătos și o mișcare intestinală îmbunătățită înseamnă eliminarea completă a toxinelor din corpul nostru!

2. Poate ajuta la vindecarea congestiei gâtului

Consumul de apă caldă reduce mucusul care se formează în timpul tusei și al răcelii. De asemenea, ajută la vindecarea nasului care curge, a durerilor de gât și a congestiei toracice. Puteți adăuga puțină miere pentru a spori efectul calmant.

3. Apa caldă ajută organismul să scape de toxine

Dacă vă place să mâncați junk food, trebuie să aveți la îndemână apă caldă. Atunci când apa caldă ajunge în organism, îl curăță automat din interior. Acest proces ne ajută să scăpăm de toxinele din corp.

4. Consumul de apă caldă menține pielea curată

Consumul de apă caldă ne lasă să transpirăm, ceea ce curăță porii pielii și previne acneea și alte probleme legate de piele.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *