Smart

Daniela Gyorfi a răbufnit! Ce a pățit la școală fiica vedetei: “să te duci cu frică”

Daniela Gyorfi este una dintre vedetele care nu și-au exagerat statutul, a fost mereu onestă și a spus lucrurilor pe nume, chiar și atunci când acestea nu erau tocmai roz. Artista a răbufnit cu privire la cei doi ani de pandemie în care școala nu prea s-a făcut așa cum trebuie, iar elevii au fost afectați.

Ce a deranjat-o atât de tare pe Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi nu este deloc încântată de sistemul românesc de învățământ. Artista are o fiică în vârstă de 11 ani despre care spune că merge cu frică la școală, din cauza presiunii, a programei școlare gândite incorect și a numărului foarte mare de materii.

“Un copil nu trebuie să se ducă la școală cu frica asta. La un moment dat mi-era și mie frică, când era Maria în cei doi ani de pandemie. Venea învățătoarea ”aveți de învățat”, la toți părinții, zic ”doamnă, greșiți, au de învățat”. Adică să te duci la școală cu frică”, a spus Daniela Gyorfi la Xtra Night Show.

Daniela spune că în pandemia a realizat cu adevărat la ce presiune este supusă fetița ei, elevă în ciclul gimnazial, care trebuie să învețe mult la toate materiile. Artista este de părere că ar trebui pus accent pe abilitățile copilului și pe înclinațiile sale, în sensul în care dacă îi place Limba română, să se axeze pe această materie, fiind inutil să fie supus la presiunea de a învăța mult și a da examene peste examene la n materii

“De aia copiii din clasa VII-a și-au ales să nu mai facă școală, că te omoară examenele. Ce-ți place să faci? Păi îmi place româna. Atunci învață la română, nu mai da miliarde de examene”, a mai spus Daniela Gyorfi, la Xtra Night Show.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniela Gyorfi (@danielagyorfi)

Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă

Daniela Gyorfi cu fiica și soțul ei s-au mutat în casă nou. Este vorba despre locuința la care artista a visat dintotdeauna. A muncit mult ca să ajungă în acest punct în care să poată să o cumpere și să o amenajeze după bunul plac. Pentru a locui în noul cuib a fost nevoie va Daniela să o mute pe fiica ei la o școală din apropiere de casă. Lucrurile s-au așezat cum nu se putea mai bine și toată lumea este mulțumită.

Daniela spune că și-a dorit de multă vreme o nouă locuință, încă de când trăia mama ei, însă i se părea că toate sunt departe de spital, de ceea ce avea nevoie mama ei, iar artista a făcut tot ce i-a stat în putință să aibă grijă de cea care i-a dat viață în cel mai bun mod cu putință.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *