Știri

Doi dintre poliţiştii implicaţi în cazul femeii sechestrate în portbagajul maşinii, mărturii cutremurătoare: ”Era ca dintr-un film de groază…”

Doi dintre poliţiştii implicaţi în cazul femeii sechestrate de iubitul ei în portbagajul maşinii au făcut mărturisiri cutremurătoare. Operatorul 112 care a vorbit cu tânăra povesteşte că a auzit cele mai răvăşitoare cuvinte, iar agentul de poliție care a găsit victima a spus că întreaga scenă părea dintr-un film de groază.

Doi dintre poliţiştii implicaţi în cazul femeii sechestrate în portbagajul maşinii, mărturii cutremurătoare

În această seară, Ministerul Afacerilor Interne a distribuit pe pagina de Facebook, mărturiile a doi dintre oamenii legii implicați în cazul care a șocat întreaga țară. Un bărbat și-a răpit iubita, după care a băgat-o în portbagajul unei mașini și a încercat să îi dea foc, pe un câmp.

Operatorul 112 care a vorbit cu femeia sechestrată în portbagajul mașinii a povestit că a auzit cele mai răvăşitoare cuvinte în conversația pe care a purtat-o cu tânăra: ”Mi-e frică că o să mă omoare” şi ”A dat foc la maşină”.

”Aveam pe linie deja dispecerul de la Rutieră şi pe cel care se ocupă de acest sector, ca să avem cu toţii informaţiile în timp real. Nu era timp de pierdut! (…) maşina era în mers, aşa că am început să o urmărim pe traseu. Colegii din teren au pornit imediat pe urmele lor.

Între timp:…. «Haideţi, veniţi, vă rog! A oprit maşina şi mi-e frică să nu vină şi să mă vadă cu telefonul, că o să mă omoare» Au fost cele mai răvăşitoare cuvinte pe care le-am auzit vreodată! După asta a închis… Am crezut atunci că o se întâmple o tragedie”, povesteşte operatorul 112.

Din fericire, oamenii legii au intervenit la timp și au reușit să o salveze pe tânără din mâinile partenerului de viață care voia să o ardă de vie.

Unul dintre agenţii care au găsit maşina în flăcări compară imaginea cu una dintr-un film de groază.

”Din aproape în aproape, am înţeles unde sunt. Cunoşteam zona aşa că în câteva minute eram acolo! Eram deja cu faza lungă şi cu girofarul pornit, aveam lanterne, aşa că în câteva momente am văzut maşina, abandonată pe un câmp, cam la 50 de metri de drum. Când ne-am apropiat, imaginea era ca dintr-un film de groază… maşina era incendiată la interior, iar din portbagaj se auzeau ţipetele disperate ale femeii! I-am strigat şi eu la rândul meu „POLIŢIA!!”, ca să ştie că am venit să o salvăm. Nici nu ştiu cum am deschis şi cum am scos-o de-acolo, era foarte speriată, dar coerentă, era curajoasă! Din curajul acesta şi-a adunat puterea de a lupta, de a face ce trebuie ca să se salveze. Tot ea ne-a ajutat cu date să-l putem identifica pe agresor”, a povestit agentul.

Surse din anchetă spun că bărbatul care și-a agresat iubita, a băgat-o în portbagaj, iar apoi a dat foc mașinii ar fi chiar manelistul Gicuță din Apărători. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, și urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală, în cursul zilei de mâine.

Comments are closed.