Smart

Doliu în PSD! S-a stins din viață un mare nume din politica românească

Este o zi neagră pentru lumea politică din România. S-a stins din viață un nume mare de pe scena politică, asta după ce în urmă cu doar câteva zile, a decedat un alt politician, tot din cadrul Partidului Social Democrat.

Doliu în PSD

Fostul senator al României, Adrian Țuțuianu, a anunțat trecerea în neființă a edilului local din comuna Potlogi, județul Dâmbovița. Este vorba despre primarul Nicolae Catrina, care s-a stins din viață în seara zilei de miercuri, 21 septembrie 2022. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, edilul local se afla internat la un spital din Capitală.

Vestea tristă cu privire la moartea sa a fost dată de către fostul senator al României, Adrian Țuțuianu.

„O veste tristă. A plecat dintre noi primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina, unul dintre cei mai buni ai județului. Chiar dacă drumurile noastre s-au despărțit, la un moment dat, rămân în urma amândurora anii în care am colaborat îndeaproape, am luptat împreună, am câștigat împreună, am scris proiecte pentru Potlogi împreună”, a scris Adrian Țuțuianu pe contul său de Facebook.

Potrivit spuselor fostului senator, Potlogi a pierdut un primar care și-a dăruit sufletul comunității. Dumnezeu să-l odihnească și să dea pace familiei îndurerate!

Pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat Dâmbovița a apărut un mesaj de condoleanțe pentru familia celui care a fost Catrina Nicolae, un om deosebit și un edil local gospodar pentru comunitatea pe care a reprezentat-o cu mândrie.

„Catrina Nicolae, un om special prin tot ceea ce a făcut! PSD Dâmbovița regretă despărțirea atât de devreme de cel care, înainte de toate, a investit suflet în comuna Potlogi. Sincere condoleanțe familiei, iar Dumnezeu să-l aibă în grijă.”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a PSD Dâmbovița.

A murit unul dintre cei mai longevivi primari din România

În urmă cu doar câteva zile s-a stins din viață un alt primar al Partidului Social Democrat. Este vorba despre Ionel Toma, primarul comunei Giroc, de lângă Timișoara. Acesta s-a stins din viață pe data de 11 septembrie 2022, la vârsta de 69 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală grea, incurabilă.

Ionel Toma a fost unul dintre cei mai longevivi primari din țara noastră. Acesta a ocupat funcția de primar al comunei Giroc timp de 26 de ani. Inițial a fost ales primar la Giroc în 1996, din partea PNL, iar ulterior din partea Partidului Social Democrat (PSD) a câștigat alte cinci mandate.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *