Smart

Donald Trump, mesaj emoționant pentru moartea reginei. Fostul președinte este răpus de durere: “Nu era nimeni ca ea!”

Moartea reginei Elisabeta este un motiv de tristețe pentru toată lumea. Până acum, o mulțime de personalități și-au exprimat durerea și regretul față de această pierdere, printre care și fostul președinte Donald Trump. A transmis un mesaj emoționant pentru cea pe care a apreciat-o și a avut-o drept model.

Donald Trump, admirația uimitoare pentru Regină

Moartea reginei Elisabeta este cel mai discutat subiect al momentului. Cel mai longeviv și iubit conducător a plecat dintre noi, la venerabila vârstă de 96 de ani. Deși se știa faptul că nu se simte prea bine, nimeni nu se aștepta că sfârșitul Suveranei este atât de aproape.

Vezi și: Noul rege a luat deja prima decizie majoră în calitate de monarh. Era inevitabil

La puțin timp după ce știrea a făcut înconjurul lumii, cei care au iubit-o sau au avut ocazia să o cunoască și să strângă mâna cu Majestatea Sa au vorbit despre cât de mare este această pierdere. Donald Trump a  un mesaj de condoleanțe Casei Regale și a vorbit despre ce a însemnat pentru el Elisabeta a II-a. Fostul președinte a precizat că el și soția lui, Melania, îi poartă un respect formidabil reginei și nu vor uita niciodată momentele petrecute alături de aceasta.

Citește și: Ora la care a murit, de fapt, regina Elisabeta. De ce Palatul nu a anunțat la timp decesul

Trump a mărturisit că nu cunoaște un om mai bun și mai frumos decât Regina, care a fost un conducător în adevăratul sens al cuvântului. Fostul președinte spune că a apreciat mereu la ea dedicarea, iubirea pe care o purta poporului ei, dar mai ales umorul inconfundabil. Este sigur că va rămâne veșnic în sufletele tuturor și a încheiat printr-un omagiu adus și printului Phillip.

„Melania şi cu mine ne vom preţui mereu timpul alături de regina şi nu vom uita niciodată prietenia generoasă a Majestăţii Sale, marea înţelepciune şi minunatul simţ al umorului. Ce mare doamnă şi frumoasă a fost. Nu era nimeni ca ea! Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre marele popor al Regatului Unit, care îi onorează viaţa şi serviciul excepţional pentru oameni. Fie ca Dumnezeu să o binecuvânteze pe regina, să domnească pentru totdeauna în inimile noastre şi să-i aibă în grijă pe ea şi pe prinţul Phillip’, a afirmat Trump.

Mesajul Ursulei von der Leyen

Și președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a vorbit despre tragicul eveniment. Aceasta a afirmat că Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a fost ”martoră la război şi reconciliere în Europa şi dincolo de ea şi la transformări profunde ale planetei noastre şi ale societăţilor”.

”Ea a fost o lumină călăuzitoare a continuităţii de-a lungul acestor schimbări, fără să înceteze să afişeze un calm şi o dedicare care au dat putere multora”, a adăugat ea.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *