Smart

Dragoș Bucur, dezvăluire despre momentele grele prin care a trecut soția sa: “A fost un coșmar pentru Dana”

Dana Nălbaru a trăit un adevărat coșmar în perioada în care a locuit împreună cu familia sa în Irlanda. Dezvăluirea a fost făcută de soțul acesteia, Dragoș Bucur.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au una dintre cele cele mai frumoase familii din showbiz.

Sunt căsătoriți de aproape 15 ani și au trei copii. Doi biologici și unul adoptat.

În urmă cu ceva vreme, au decis să locuiască o perioadă în Irlanda. Actorul a dezvăluit că la acel moment, soția sa a trecut prin clipe extrem de dificile.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit în urmă cu ceva ani pentru o perioadă în Irlanda. Își doreau un loc liniștit și unde oamenii să fie mai toleranți. Chiar dacă amândoi au fost încântați de locurile unde au ajuns, Dana Nălbaru a trecut printr-un adevărat coșmar.

“Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo”, a dezvăluit actorul pentru VIVA.

Actorul a mai dezvăluit că și-ar fi dorit foarte mult să se stabilească în Danemarca.

“Există o relaxare a danezilor pe care am văzut-o în puține locuri, și asta ne-a plăcut foarte mult amândurora”, a mai spus Dragoș Bucur pentru aceeași sursă.

Fosta componentă a trupei HI-Q a decis în urmă cu mai mulți ani să se retragă din lumina reflectoarelor. De atunci, și-a dedicat timpul familiei, dar și proiectelor personale.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *