Astrofun

Durerea pe care toti CAPRICORNII o poarta in suflet

Întotdeauna dedicat pasiunii lui, dornic să facă lucruri frumoase și să obțină rezultate cât mai bune, Capricornul ascunde o mare durere în suflet.

Cei născuți în această zodie nu vor reuși să se împartă între familie și pasiunea lor. Dacă aceasta coincide cu jobul pe care îl au, și de regulă așa se întâmplă, Capricornii au tendința să aloce exagerat de mult timp muncii lor.

Perfecționist, Capricornul nu se lasă până nu obține toate detaliile, până nu le pune cap la cap și până nu ajunge la rezultatul planificat. Totul trebuie să meargă ca uns și, dacă întâlnește obstacole în drumul său, Capricornul nu se lasă până nu le depășește. De altfel, orice hop este considerat de nativul acestei zodii o adevărată provocare la care ia parte cu plăcere. Un luptător, Capricornul nu abandonează când lucrurile se complică. Din contră, își recalibrează forța, își recalculează pașii și caută să-și ducă misiunea la perfecțiune. Iar deseori, astfel de obstacole se dovedesc a avea efectul focului care modelează sticla.

Unul dintre motto-urile reprezentantului acestei zodii este ”Tot răul spre bine”. Și nu degeaba! Orice defect al unui proiect, obstacol, încurcătură, nu face altceva decât să-i deschidă mai bine ochii Capricornului. Astfel de momente îl fac să se mobilizeze foarte bine, să iasă ”din cutie” și să vadă imaginea de ansambul. Așa reușește Capricornul să-și construiască cea mai bună metodă pentru a-și atinge misiunea.

Capricornul este un semn cardinal de pământ. Reprezentanții acestei zodii au spirit de inițiativă, se pricep să facă planuri și să le implementeze și știu întoteauna de unde să înceapă și au mereu motivația de a finaliza proiectul. S-a născut să progreseze, să înainteze rapid în orice domeniu la care excelează. Nu suportă să nu întreprindă o acțiune care să nu aibă un scop precis, orice altă activitate fără un obiectiv, făcută doar de amorul artei, este considerat inutil. Sunt persoane performante, muncitoare și… atrase de putere. Pentru ei puterea semnifică siguranță, stabilitate.

Chiar dacă îți face bine treaba la serviciu, Capricornul nu se poate deconecta de munca sa nici când este relaxat, în sânul familiei. Atunci când este printre ai săi, nativul acestei zodii stau cu gândul la proiecte viitoare, au idei pe care să le pună în aplicare. Nu au liniște, iar cei dragi pot vedea asta cu ochiul liber.

Pentru că perioada lui cade în sezonul rece, iarna, Capricornii pot fi persoane de gheață.

Sunt strategi cu minte limpede, detașați ți calmi, care refuză să se lase guvernați de emoții, sunt de părere că afacerile sunt afaceri. Din punctul lor de vedere, orice sarcină pe care au o de dus la bun sfârșit nu trebuie să implice sentimente. Sunt roboței care execută un plan pe care sunt hotărâți să-l desăvârșească. Nu vor amesteca niciodată afacerile cu plăcerea, de aceea nu reușești să-l apropii pe șeful capricorn, cu atât să ai i relație amoroasă cu un reprezentant al acestei zodii, la serviciu. Nu doar că sunt profesioniști desăvârșiți, iar acest lucru le-ar încălca principiile, dar nu sunt capabili să se implice emoționali în acțiunile legate de muncă.

Oamenii dragi vor fi ofensați din cauză că nu le acorzi suficient timp. Capricornul este tot timpul pe fugă, ai lui nu beneficiază de atenția lui 100% și de aceea nici nu se poate bucura de compania lor. Și invers. Aceasta este cea mai mare durere a nativului în Capricorn. Realizează ce este cel mai important în viață, dar contează foarte mult și ceea ce înfăptuiește în plan profesional. Este esențial pentru el, să aibă imaginea unui om serios și dedicat, chiar dacă știe că are de pierdut în plan afectiv.

Sunt mereu calmi, reci ca gheața și concentrați și nu închis ochii atunci când angajații au derapaje. Din punctul lor de vedere, nu ar trebui să te comporți lipsit de profesionalism la serviciu. Pentru ei, persoanele care fac paradă de sentimentele lor sunt slabe și, drept urmare, nu consideră că merită atenția lor. Sunt printre cele mai obiective semne din zodiac, tocmai datorită acestei detașări de care sunt capabili.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *