Smart

Explozie de proporții în Orșova. Victime în stare gravă au ajuns la spital

O explozie s-a produs pe Șantierul Naval Orșova, în urma căreia au fost înregistrate mai multe victime. Dintre acestea, trei au ajuns la spital în stare extrem de gravă și au avut nevoie de îngrijiri de specialitate.

Explozie la o navă

Explozia din Orșova a avut loc la o navă care se află în acel moment în reparații. La fața locului se aflau mai multe persoane, iar trei dintre acestea au ajuns la spital în stare gravă. Mai multe echipaje de salvare au intervenit la locul incidentului, după care au preluat victimele și le-au dus la spitale de specialitate.

Medicii au informat că persoanele care au ajuns la spital sunt în stare disperată și sunt extrem de rezervați în ceea ce privește recuperarea lor. La fața locului au ajuns și oamenii legii, care vor încerca să afle dacă explozia a venit pe fondul unei erori umane sau dacă nu au fost respectate măsurile de lucru la acea navă.

În primă fază, anchetatorii au anunțat, pe baza declarațiilor făcute de martori, că totul s-a produs în timpul unei operațiuni de sudură. Singurul lucru bun a fost că explozia nu a fost urmată de un incendiu care s-ar fi putut extinde rapid și către alte locații din jur.

Știre în curs de actualizare

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *