Smart
Fierbeti un Mar cu Frunze de Dafin si nu aveti nevoie de medicamente de la farmacie: Medicina naturala fantastica pentru sanatatea generala!
Mar și frunze de dafin. Două ingrediente care sunt utilizate în mod obișnuit în bucătărie și multe nu au nicio idee ce putere de vindecare au împreună .
Ingrediente:
-3 frunze de dafin
-1 măr
-800 mililitri de apă
-scorțișoară și miere
Mod de preparare:
Pentru inceput, marul se spala foarte bine.
Dupa ce l-am spalat, îl tăiem în 4 părți și îndepărtăm mijlocul.
Dupa ce am indepartat mijlocul, taiem marul in bucati mai mici.
Pregatim o cratita, turnam apa si o lasam pana incepe sa fiarba.
Apoi adaugam frunza de dafin, scorțișoara și lasam sa fiarba timp de 5 minute.
La final adaugam mărul, opriți focul,acoperim cu un capac si lasam timp de 10 minute.
Apoi strecuram băutura printr-o sită, adaugam miere și o putem consuma dimineața pe stomacul gol sau seara înainte de culcare.
A nu se consuma mai mult de 2 saptamani. Dupa aceasta perioada este recomandata o pauza.
………………………………………………………………………………………………………………….
Consumul regulat al acestei băuturi reduce inflamația articulațiilor, reglează circulația sângelui, ajută la migrene.
Întărește sistemul imunitar și ajută la combaterea bolilor respiratorii.
Mărul conține antioxidanți cu efect antiinflamator și acest ceai este, de asemenea, bogat în vitamina C, deci este excelent și pentru gripă și răceli.
Datorită fibrei pectine solubile, care se găsește în piele, reduce foarte eficient colesterolul rău.
Prin urmare, mărul nu trebuie decojit.
Consumul acestei băuturi îți va întări și inima.
Frunzele de dafin ajută la combaterea bolilor de inimă, reduc stresul și tensiunea arterială.
Această băutură este potrivită și pentru diabetici și ca prevenire împotriva diabetului , deoarece reglează nivelul zahărului din sânge.
Un alt avantaj al acestei băuturi este că încetinește îmbătrânirea celulelor. Este foarte benefic pentru astm, bronhiile inflamate și, de asemenea, îmbunătățește funcția creierului.