Smart

Fiul lui Nicolae Botgros, gest emoționant în ziua nunții sale. Motivul pentru care a mers la cimitir

A fost o zi specială în familia marelui dirijor Nicolae Bogros. Fiul său Corneliu s-a căsătorit cu logodnica lui, într-o zi care a devenit specială pentru toți cei dragi lor care le-au fost alături. Nunta s-ar fi petrecut mai devreme, însă familia Botgros a ținut doliu după cea care a fost Lidia Bejenaru Botgros.

Ce a făcut fiul lui Nicolae Botgros în ziua nunții sale

Corneliu Botgros și-a luat de mână mireasa și au mers împreună la mormântul mamei sale, Lidia Bejenaru, cea care a decedat în urmă cu un an, fiind răpusă de o boală grea. A fost o mare pierdere pentru întreaga familie și fiul ei a ținut neapărat să respecte perioada de doliu și abia apoi să se căsătorească.

După ce s-au căsătorit, Corneliu Botgros și soția sa au mers la cimitir, la mormântul Lidiei Bejenaru pentru a-i aduce acesteia un omagiu. A fost prezent și Nicolae Botgros. Momentul în care membrii familiei au mers la Chișinău, la mormântul Lidiei Bejenaru, a fost surprins și postat de către celebra cântăreață Mariana Ionescu Căpitănescu.

Împreună cu familia Botgros, un moment de reculegere la mormântul Lidiei Bejenaru Botgros, a scris Mariana Ionescu Căpitănescu pe Facebook.

Fiul lui Nicolae Botgros s-a căsătorit cu Angela, la Chișinău, ocazie cu care au organizat o petrecere mare la care au participat toți cei dragi lor, inclusiv foarte mulți interpreți de muzică populară.

Cine este soția lui Corneliu Botgros

Corneliu s-a căsătorit cu o tânără în vârstă de 24 de ani, el având 47 și un fiu de 22 de ani. Cei doi sunt logodiți încă din toamna anului trecut, dar au așteptat să treacă un an de doliu de la moartea Lidiei Botgros, pentru a putea face căsătoria.

“Asta (n.r. nunta) cred că se va întâmpla în toamnă, că în vară se va împlini un an de zile de la deces și, probabil, în toamnă, când se țin petrecerile la moldoveni, vom petrece și noi. Dar până atunci, sper să reușim să facem o cununie religioasă frumoasă.”, spunea Corneliu Botgros la un post TV din Moldova.

Angela, soția lui Corneliu Botgros are 24 de ani și este lucrător bancar. Cei doi s-au cunoscut la o nuntă și deși s-au plăcut, artistul spunea că a fost sceptic la început din cauza diferenței mare de vârstă.

În trecut, Corneliu Botgros a fost căsătorit cu interpreta Adriana Ochișanu timp de 17 ani, cei doi divorțând în anul 2013.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *