Smart

Fuego, despre cel mai mare “viciu”. De la ce nu se poate abține artistul: “Am peste 500!”

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Marele interpret al României este apreciat de o mulțime de oameni și foarte iubit pentru talentul său și spectacolul pe care îl face ori de câte ori urcă pe scenă. Ce puțini știau despre el este plăcerea nevinovată a acestuia.

Fuego, pasionat de costume

Fuego este unul dintre cei mai mari artiști din România. Se bucură de mare succes în plan profesional și este iubit de o mulțime de oameni, dar prea puțin lasă să se vadă din viața privată. A vorbit acum, însă, despre cel mai mare viciu pe care îl are.

Paul Surugiu, pe numele lui real, a recunoscut că este foarte pasionat de costume și a reușit să adune peste 500 în toată cariera lui. Artistul recunoaște că mereu încearcă să diversifice ținutele sale și să poarte altceva de fiecare când urcă pe scenă, motiv pentru care a adunat multe haine de-a lungul timpului.

Fuego are o colecție impresionantă de haine de scenă și recunoaște că nu se poate despărți de niciuna dintre ele. Are în plan ca atunci când va îmbătrâni să facă un muzeu, pentru a le oferi și fanilor șansa să se bucure de “averea” sa.

„În 30 de ani, am peste 500 de costume. Nu am unde să le pun. Unele nu mă încap pentru că am mai luat în greutate. Le păstrez cu sființenie pentru că, la sfârșitul carierei, când voi fi vârstnic, îmi voi face un muzeu. Le iubesc pe toate.”, a spus Fuego.

Cum a slăbit Fuego

Fuego a avut mereu câteva kilograme în plus și a trecut prin schimbări fizice notabile în ultimii ani. De curând, însă, a reușit să ajungă la un aspect fizic plăcut. Fuego a slăbit peste 20 de kilograme cu ajutorul unui regim alimentar cât se poate de sănătos și spune că nu a ținut diete.

Acesta nu a apelat la ajutorul medicilor pentru vreo intervenție și nici la pastile de slăbit. A renunțat la alimentele grase, nesănătoase și a încercat să aibă un stil de viața sănătos.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *