Astrofun

Horoscop 1 iulie 2022, cu Neti Sandu

Horoscop 1 iulie 2022, cu Neti Sandu. E o undă vibratorie la care să ne racordăm şi o să funcţionăm la parametri înalţi, pentru c-am depistat sursa de alimentare.

Vibraţia zilei este 1 şi am face bine să ne restartăm.

HOROSCOP 1 IULIE 2022 RAC

O să luaţi nişte bani c-aveţi o restanță de-acum vreo două luni şi poate plecaţi în plimbare la malul mării. O să primiţi invitaţii de plecat pe undeva la distracţie, poate e vreo nuntă mâine prin ţară pe undeva şi o să vă prindă bine să revedeţi nişte oameni şi locuri dragi.

HOROSCOP 1 IULIE 2022 LEU

Cineva care nu v-a putut uita şi nu poate trăi fără voi vă caută şi speră să fiţi împreună – şi aşteaptă un răspuns de la voi. La voi apar noutăţi, oameni care au lucruri importante să vă spună şi o să vă faceţi programul în funcţie de cei cu care o să vă-ntâlniţi, că solicitări par să fie destule.

HOROSCOP 1 IULIE 2022 FECIOARĂ

Poate vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect care v-ar aduce un plus de notorietate şi bani. Se poate să daţi de un contract pe bani mulţi şi o să fie cu muncă multă, dar va fi o partitură serioasă şi de-aici poate veni promovarea.

HOROSCOP 1 IULIE 2022 BALANŢĂ

Vă invită cineva la un eveniment care va avea loc zilele astea, în alt oraş şi or să va-ncânte plimbarea, întâlnirea cu cei dragi. O să vă bucuraţi de o şansă cu care nu vă-ntâlniţi la tot pasul şi o să vă puteţi da acceptul pentru un job care vi s-ar potrivi mănuşă.

HOROSCOP 1 IULIE 2022 SCORPION

Poate plecaţi de azi într-o excursie şi o să mai cunoaşteţi şi altă lume, locuri noi. Se va găsi o modalitate de plată şi or să vă intre banii pentru activităţile colaterale, după o serie de intervenţii, că nu vi i-au putut vira la timp.

HOROSCOP 1 IULIE 2022 SĂGETĂTOR

Grupul de prieteni vă mobilizează să puneţi umărul la o activitate de timp liber şi să vă eliberaţi cu toţii de stres. Apare cineva care vă scoate din rutina zilnică şi poate vă invită la o plimbare la munte, sau la malul mării, ori doar în parc să povestiţi de ale voastre.

HOROSCOP 1 IULIE 2022 CAPRICORN

E cineva care o să se-apropie de voi, deşi l-aţi ţinut la distanţă pe acest om şi măcar o să vă spună ce intenţii are. Întrevedere cu cineva care vă invită la o colaborare, un parteneriat care v-ar aduce satisfacţii profesionale şi o să fiţi mulţumiţi şi din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 1 IULIE 2022 VĂRSĂTOR

O să apară şi omul de care-aveați cea mai mare nevoie şi poate fi debutul unei relaţii de cuplu. Vi se propune ceva care să vă scoată din monotonie şi să vă pună imginația în mişcare, că aveţi un adevărat filon de idei şi strategii de succes.

HOROSCOP 1 IULIE 2022 PEŞTI

Îi puteți spune unui angajator că v-aţi decis să lucraţi împreună, dar dacă nu sunteţi convinşi, amânaţi pe săptămâna viitoare. O să vă faceţi timp şi pentru treburile casnice şi ca să ieşiţi 2, 3 ore pe undeva la odihnă, la distracţie, asta în funcţie de ce simţiţi în perioada asta.

HOROSCOP 1 IULIE 2022 BERBEC

O să vi se pară atractivă o persoană pe care-o s-o-ntâlniți în drumurile voastre şi dacă n-aveţi pe nimeni aţi putea deveni un cuplu. Starea voastră de bună dispoziţie e molipsitoare şi o să alegeţi o destinaţie de minivacanţă care să vă facă bine tuturor că aveţi nevoie de aer, de spaţiu, de mişcare.

HOROSCOP 1 IULIE 2022 TAUR

O să vă puteţi asocia cu cineva care să lucreze la fel de bine ca şi voi şi o să faceţi nişte lucruri de mare calitate, de care or să fie încântaţi beneficiarii. O să mai faceţi rost de bani din activităţile colaterale, poate măcar una o să vă completeze veniturile şi o să vă puteţi plimba pe unde va face plăcere dac-o s-aveţi bani de buzunar.

HOROSCOP 1 IULIE 2022 GEMENI

Prietenii vă scot din casă, din oraş, poate şi din ţară ca să mai vizitaţi şi alte locuri, să vă remontaţi. Sunteţi în mare formă, aveţi o şansă de afirmare şi aţi face bine să n-o rataţi ca să ieşiţi din anonimat, să vă impuneţi în societate, sau măcar în cadrul breslei voastre.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *