Astrofun

Horoscop 10 iulie 2022, cu Neti Sandu

HOROSCOP 10 IULIE BERBEC
Poate-aveți musafiri, e ceva de sărbătorit şi o să fie o atmosferă pe gustul vostru că voi ştiţi ce le place cunoscuţilor voştri, şi o să vă simţiţi cu toţii bine.

Vi se oferă şansa să plecaţi cu prietenii, într-o fugă la malul mării şi dacă nu e nimic urgent pe-acasă vă duceţi.

Vi se lansează câteva invitaţii şi o s-aveţi de unde să alegeţi, că să vă faceţi ziua cât mai frumoasă şi alor voştri la fel.

HOROSCOP 10 IULIE TAUR
O reuşită care se cere stropită cu şampanie şi or să se-adune în jurul vostru prieteni, colegi, vor fi şi rude şi or să fie un chef.

La un party, undeva, puteţi întâlni o fiinţă care să vă împărtăşească idei şi sentimente.

E o întrunire care o să v-ajute să relaţionaţi şi cu cei pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi va fi un câştig sufletesc.

HOROSCOP 10 IULIE GEMENI
Vă-ntâlniţi cu prietenii ca să aveţi nişte preocupări comune şi să vă eliberaţi de stres, că nu funcţionaţi deloc bine fără o pauză de muncă, să vă destindeţi, să vă eliberaţi de tensiuni.

Vine cineva care vrea să daţi cărţile pe față şi să spuneţi cu sinceritate ce simţiţi, ca să se poate lua o decizie.

O să treceţi în revistă momentele festive şi o s ava consolidate prietenia cu oamenii care contează pentru voi.

HOROSCOP 10 IULIE RAC
Se poate să vă deplasaţi spre o zonă de agrement şi să fie şi pe placul familiei destinaţia, că aveţi nevoie cu toţii de o porţie de relaxare.

Se poate să vă duceţi la o nuntă, un botez, e o festivitate la care-o să fiţi şi voi de fatza, ca să-i susţineţi pe bunii voştri prieteni.

O să va bucure invitaţia la nişte prieteni care fac o trataţie şi va fi o atmosferă care să va destindă.

HOROSCOP 10 IULIE LEU
Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni care vin din ţară, de undeva şi o să petreceţi mare parte din zi împreună, c-aveţi şi voi nevoie de socializare.

Vă iese-n cale cineva care e pe lungimea voastră de undă şi poate iese o relaţie care să vă-ntregească sufleteşte.

Pare să vă reuşească iniţiative de a pleca într-o vilegiatură, sau un dus-întors la mare ar fi perfect.

HOROSCOP 10 IULIE FECIOARĂ
Vi se propune o ieşire la distracţie, şi n-o să ziceţi nu, c-aveţi de gând să rupeţi monotonia, să alternaţi muncă, în perioada asta, cu destindere.

E posibil să daţi o fugă la rudele din alt oraş care sărbătoresc ceva şi să vă-ntoarceţi până diseară – dacă aveţi treabă mâine dimineaţă.

E cineva care încearcă de multă vreme să vă scoată la un prânz, în doi şi de data asta poate reuşi.

HOROSCOP 10 IULIE BALANȚA
O să descoperiţi într-un cerc de prieteni o persoană cu care o să aveţi ce povesti, o să vă completați frumos şi poate veţi ajunge şi la căsătorie, dacă lucrurile merg în direcţia potrivită.

Se poate să aflaţi despre un job care v-ar plăcea şi o să mai cereţi o părere că să vă edificaţi asupra deciziei.

O să vă daţi întâlnire cu cineva interesat de munca voastră şi poate va propune o colaborare.

HOROSCOP 10 IULIE SCORPION
Veşti care mai de care la voi şi o să vă hrăniţi cu cele bune, care vor fi în mod cert, şi poate o să daţi o raită pe la evenimentele din oraş să vă conectaţi la pulsul urbei.

Întrevedere cu cineva care bate cale lungă până la voi că să discutaţi față-n față despre un subiect – pare-se – de afaceri.

Se poate să vă caute cineva dintr-o relaţie pe care o credeaţi încheiată şi o să vă-ntrebați dacă vreţi să reluaţi povestea de dragoste.

HOROSCOP 10 IULIE SĂGETĂTOR
E rost de mai bine în relaţia de cuplu şi dacă n-aveţi pe nimeni sunt cele mai mari şanse de a vă găsi un suflet cu care să vă croiţi un drum în viaţă.

Un musafir surpriză şi o să-i dedicaţi câteva ore ca să schimbaţi impresii, să vă bucuraţi de vizită pe care v-a făcut-o.

Aţi putea chema nişte prieteni pe la voi, dar vă e mai la-ndemână să ieşiţi la o terasă, ori la pădure, la un picnic.

HOROSCOP 10 IULIE CAPRICORN
O să ieşiţi, cu plăcere, la un picnic pe iarbă, pe nisip, acolo unde puteţi ajunge şi o să mai uitaţi de stres şi de raţe, facturi şi de supărări.

Poate o să ieşiţi la un tete-a-tete cu fiinţa pe care o iubiţi şi o să simţiţi încotro merge relaţia voastră.

E o ceremonie la care o să luaţi şi voi parte şi e posibil să vă inspire şi să luaţi o decizie importantă.

HOROSCOP 10 IULIE VĂRSĂTOR
Se poate să fie o petrecere în familie şi o să se-adune prieteni, rude, să vă bucuraţi de o zi de naştere, de un botez, de sărbătorirea unor ani de căsătorie şi altele.

Aţi putea pleca într-o excursie şi să vă-ntoarceţi la noapte, sau mâine dimineaţă, ca să nu prindeţi aglomeraţia de pe autostradă.

O să vă implicați trup şi suflet în evenimentele de familie şi o să vă luaţi de-acolo doză de afecţiune care vă lipsea.

HOROSCOP 10 IULIE PEŞTI
E bine să fiţi cu toate actele – la zi – dacă plecaţi pe undeva şi să aveţi grijă la volan, să nu depăşiţi viteza, şi să respectaţi toate regulile de circulaţie.

Se poate să cheltuiţi nişte bani pe cadouri şi pe transport că s-ajungeţi la o nuntă, un botez, c-o fi în celălalt capăt al ţării.

E o mulţumire sufletească, poate fi şi un cadou, o fi cineva care va invita la un party şi o să fie ceva special, oricum.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *