Astrofun

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Berbecii stau foarte bine, dacă sunt mobilizaţi să fie hărnicuţi şi pot colabora bine cu persoane pe care le conving, le lămuresc sau le motivează să-şi facă treaba.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
La Tauri, ziua este aducătoare de încredere şi inspiraţie, au încredere în forţele proprii şi sunt inspiraţi să o ia de la capăt, chiar dacă ceva nu a funcţionat.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Pentru Gemeni, este o zi care aduce înţelepciune, dacă au răbdare să se aplece asupra problemelor şi să nu se grăbească să tragă concluzii ori să dea răspunsuri.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, beneficiile acestei zile sunt legate mai ales de înţelepciunea cu care cântăresc adevărul şi minciuna şi ştiu să le separe, aşa încât se lămuresc şi cu persoanele, şi cu situaţiile.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Pentru Lei, bani astăzi sau ştiu cum să evite pierderi sau chiar să câştige bani, aşa că simţul practic şi flerul în afaceri le spune acestor nativi unde este pilonul de aur.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Fecioarele au intuiţie, iar asta le ajută să citească foarte bine persoanele şi contextele, să se adapteze la ele, cum să pună problema, cum să ia o anumită persoană pentru a fi încurajate sau pentru a li se da un răspuns pozitiv.

Citește continuarea pe Antena 3

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *