Astrofun

Horoscop 10 mai, cu Neti Sandu

Horoscop 10 mai BERBEC
Poate întâlniți pe cineva care să vă facă să vedeți viața cu alți ochi, să vi se pară mai frumoasă.

E o acalmie la voi – temporară, c-or să apară și primele răscoliri în regimul actelor – că n-oți fi semnat un act important, sau oți fi lăsat să expire legitimații, abonamente, carduri.

Horoscop 10 mai TAUR
Vă caută cineva care v-a rămas dator cu o explicație și poate puneți capăt unui conflict și veți putea continua o relație.

O să vă interesați de o muncă în particular ca să faceți rost de bani în plus și să vă puteți mișca, dacă aveți de gând să ieșiți la aer prin împrejurimi.

Horoscop 10 mai GEMENI
Sunt acte pe care vă trebui să le perfectați, poate vă duceți la notar să le autentificați și mai sunt buletin, pașaport, carduri să le reactualizați.

Se poate să mai cheltuiți niște bani cu casa și să reamenajați interiorul, vă luați lucruri noi și scoateți tot ce nu folosiți, aparatură, piese vestimentare, mobilier.

Horoscop 10 mai RAC
Vă cheamă cineva în străinătate și o să vă duceți deîndată ce se vă putea, că sunteți prinși cu multe treburi în perioada asta.

Sunt câteva problemele de sănătate pe care n-ar trebui să le neglijați și poate vă duceți la un consult și îi convingeți și pe ai voștri să se prezinte la medic, să facă niște analize medicale.

Horoscop 10 mai LEU
Vă pregătiți de o ieșire la rampă cu ceva nou și or să vă mai ajute și alții, dacă nu vă descurcați și le cereți un pic de ajutor.

Vă pot intra niște bani și să-i și dați pe diverse lucruri obligatorii că s-or fi strâns cam multe de cumpărat și o să mai tăiați de pe lista de chestii obligatorii.

Horoscop 10 mai FECIOARĂ
Se poate să aveți parte de o vizită – surpriză și să vă faceți planuri de vacanță cu acea persoană.

E animație la voi, vă implicați în anumite activități care să scoață în relief calitățile, să se vadă cât sunteți de pricepuți și se poate să faceți rost și de bani.

Horoscop 10 mai BALANȚĂ
Vi se confirmă niște așteptări și o să primiți ok-ul pentru angajare și treceți la alt nivel de studiu c-ați trecut examenele.

O să faceți rost și voi de niște bani și o să vă ocupați atât de treburile de serviciu cât și de cele personale și or să apară rezultatele favorabile.

Citește continuarea pe PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *