Astrofun

Horoscop 11 iulie 2022

HOROSCOP 11 IULIE 2022 RAC

E un entuziasm legat de prezenţa cuiva, poate cineva şi-a respectat o promisiune şi a venit, după o lungă absenţă şi viaţa voastră o să capete un plus de culoare.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 LEU

Vi se propune ceva nou de lucru, dar poate după ce vă-ntoarceţi din vacanţă, ca s-aveţi timp să concepeţi o strategie, să ştiţi din ce unghi să abordaţi proiectul respectiv.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 FECIOARĂ

Vă interesaţi de o sursă de bani, poate o să apelaţi şi la un credit bancar sau poate vindeţi ceva care vă ocupa locul degeaba pe-acasă.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 BALANŢĂ

Veşti dintre cele mai bune şi o să fiţi în priză, ca să nu rataţi o şansă de a vă găsi un job mai bun sau să vă-nscrieți la o şcoală care să vă cultive nişte aptitudini.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 SCORPION

E posibil să luaţi nişte bani, fie de la serviciu, fie de pe urma colaboratorilor şi o să vă bucuraţi de o invitaţie, la sfârşit de săptămână, într-o staţiune turistică.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 SĂGETĂTOR

Noutăţi care să vă dea speranţe de mai bine în plan sentimental şi o să aflaţi când ieşiţi la cafea dacă există compatibilitate, sau nu, cu persoana nou întâlnită.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 CAPRICORN

O să vă mai cumpăraţi câte ceva prin casă şi scoateţi din banii puşi deoparte, ca să nu săriţi peste rata la bancă, ori factura la-ntreținere, şi să v-alegeţi cu restanțe.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 VĂRSĂTOR

E posibil să vi se propună un nou proiect la serviciu şi să fie şi bine plătit, dar cu muncă multă şi pe termen lung. Dar asta e bine că durează.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 PEŞTI

O să vă puneţi în valoare un talent ascuns şi o să vi se umple frumos, timpul liber ca o să vă acapareze munca în sine – o să fie captivantă.
HOROSCOP 11 IULIE 2022 BERBEC

E anul vostru special şi multe lucruri sunt posibile, urmaţi-vă visul şi o să fie o împlinire, o să vedeţi, pe toate planurile, e de profitat la maximum.
HOROSCOP 11 IULIE 2022 TAUR

Se poate să apară ocazia ideală să vă schimbaţi maşina, ori să vă luaţi un alt mijloc de transport, o motocicletă, un ATV, sau o barcă, ştiu eu, cu motor.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *