Astrofun

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu

Optimism azi. Avem energie, determinare și o să luăm cu asalt obiectivele de tot felul, pentru că ne dorim succes pe toate planurile.

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu BERBEC

Vă socotiți banii să vă ajungă pentru o ieșire la plimbare, poate plecați pe undeva în weekend și o să luați o gură de aer, că aveți nevoie de un respiro.

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu TAUR

Sunteți curtați de câțiva angajatori, triați ofertele și vedeți ce vi se potrivește, ca să nu fie ceva greu, complicat și să vi se dea și bani ca lumea.

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu GEMENI

E o efervescență în viața voastră, poate și profesional se întâmplă ceva, dar și în plan personal că e posibil să apară cineva cu care să faceți echipă, dacă nu aveți pe nimeni.

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu RAC

O să aduceți un plus de confort în spațiul locuibil și o să vă placă, din nou, să fiți gazelele, că, oricum, gătitul e pasiunea voastră și chemați un frate, o soră în vizită.

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu LEU

Se poate să primiți o invitație la plimbare, într-o excursie, o fi ceva plănuit mai demult, dar v-au încurcat restricțiile și o să vă puteți destinde, împreună cu niște prieteni.

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Puteți obține și ultima semnătură pe un act cu care să avansați pe linie profesională, să vă luați și banii care întârzie de o bună bucată de vreme.

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

Poate se îndură șefii și vă mai dau ceva la salariu, măcar luna asta, dacă nu în mod constant și o să fie o relaxare din punct de vedere financiar.

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu SCORPION

Sunteți capabili de multe lucruri la care ați tot visat și o să le transpuneți în pracică. E momentul în care o să vă reinventați, că aveți resurse nebănuite.

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

Întrevedere cu cineva care vrea să fiți împreună și dacă tot e compatibilitate și sunteți fără companion de viață o să acordați o șansă relației.

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu CAPRICORN

E o speranță de bani de pe urma unor colaborări sau poate acum vi se acordă finanțare pentru un proiect pe care-l veți lansa, în curând, la apă.

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

Pe voi vă paște o promovare și care poate veni de la sine sau e o competiție din care veți ieși învingători, că sunteți preferații acestui an – e anul vărsătorului.

Horoscop 12 noiembrie, cu Neti Sandu PEȘTI

Voi aveți un echilibru interior care vă ajută să rezolvați orice problemă, chiar și pe cele de care vă temeați, și începeți o viață nouă – fie și din ianuarie.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *